![]() |
|
EIBACH 3.5 cm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cİo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 Saat 22:28 |
selam arkadaşlar. 206 için eibach 3.5 cm yay arıyorum . hiçbiryerde bulamadım. yardımcı olabilir misiniz acaba?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 arabanız 1.4' se neredeyse hiç düşürmüyor ben tavsiye etmem.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynen gökhana katılıyorum birde 307bursanın tavsiye ettiğini hiç tavsiye etmem çünkü fena katur kutur ses cıkarıyor tam orjinalini bul eibach yay seçimi iyi bir seçim ama orjinal ve kalitelisini bulmak lazım kalite kalite yaylar vareibach olarak cakmaları bıle var buna cok dıkkat et
Düzenleyen Alper AKSU - 04 Mart 2013 Saat 12:22 |
|
![]() |
|
Cİo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Ama 5cm de 4 kisi bindiginde surtmez mi . Birde orjinal oldgnu nasl anlayablrz ki? Gittigdyordan alacagm . Tskler
|
|
![]() |
|
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/eibach-peugoet-206-helezon-spor-yay-sportline-45899100
bu verdiginiz linkte 5cm lik. 3.5 degl ki *
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
aracınız 206 sanırım. eibach sportline alın (5lik) tam kıvamında düşürüyor,ve arkaya 200 kilo yük koyduğumu biliyorum ne önce ne arkada sürtme filan yok.sadece yayları takarken hotrum geçirin üstüne,yay baklaları üst üste oturduğundan sağ sol yaparken ses yapıyor.hortum kesiyor sesi
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Orjinali kalsın bence iyi spor yay takma. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bencede gökhan doğru söylüyor bu aracı hiç düşürme böyle kullan konforundan ödün verme derim hocam
![]() |
|
![]() |
|
Ok saol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |