![]() |
|
Aracımı sattım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 Saat 21:54 |
Arkadaşlar forumu takip edenler az çok bilir, 206 1.4 hdi x-design 74 bin km de, servis bakımlı birş aracım vardı, bir süredir satmaya niyetlenmiştim, sabininden.com a koydum, bugün bir arkadaş geldi ve 18500 e anlaştık, kaparo aldım, yarın da satış işlemlerini yapacağız,
Şimdi biraz sınıf atlayıp 2006-2007 model 1.6 dizel 110 luk 307 bakıyorum, bir kaç tane buldum internette, 1.6 hdi comfort serisi nasıldır, 206 gibi sağından solundan takırdı gelir mi, benim gördüğüm hayli geniş, kapıları 206 gibi hafif midir, oturaklı bir araç mıdır? kullanan ve bilenler yardım edebilir mi? yakıt tüketimi, kabin sesi vs.vs. Bu comfort modelde abs, 4 cam otomatik ve 6 airbag stadart sanırım? başka neleri vardır, alınır mı, 22-23 bin lira verilir mi yoksa eski model golflere mi yöneleyim?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
cok iyi satmısın aracını:) 2006 hdi 110bg 307 bakmanı tavsıye ederım premıum paket
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Cİo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
10 mlyar dha koy üstüne 206 rc al bitane bin işte.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
öncelikle hayırlı olsun, 207 tavsiye ederim hem model olarak daha yeni.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Çok tşk ederim ama sanki 207 307 ye göre küçük, 207 sağı solu şişirilmiş 206 gibi geliyor bana, iç mekanda çok aman aman fark yok. 307 ile 206 arasında ise oldukça fark yok, hem iç mekan hem de dış kasa olarak. Yani 206 dan sonra 207 ye binmek çok mantıklı gelmiyor bana.
|
|
![]() |
|
araç küçük geldiği için sattım :)
|
|
![]() |
|
tşk ederim :)
|
|
![]() |
|
2007 model 1.6 hdi comfort buldum, çok aman aman fark var mı premium ile? Benim gördüğüm dijital klima ve kadife koltuklar, onun dışında park sensörü, follow me vs. çok aman aman gerekli olmayan şeyleri saymazsak çok fark var mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |