![]() |
|
Kapı yalıtım sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 Saat 21:54 |
İi akşamlar arkadaşlar garagetürk de bir usta var mehmet usta ve bana bir sözü var kapı yalıtım sistemini bana ücretsiz olarak yapıcak :) şimdiden teşekkür ederim. :) Resimleri paylaşırım herkez nasıl yalıtım yapılır görsün sonra sıraya dizileceksiniz yaptırmak için
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi bakalım yaptırın bizde bakalım yapmayı istediğim şeylerden birtanesi :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
İşi ustasına bırakalım ki sonradan sorun çıkarmasın hiçbirşey
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
ben de merakla bekliyorum....
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
benim kapılarda var. Süngerle yaptırdım bagaj kapağı dahil. Daha tok ve sağlam oluyor.
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
havalarin duzelmesiyle yapacagim ilk is yalıtım yapmak kapılara
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Bende yaptırmak istiyorum. Fiyat konusunda bilgisi olan varmıdır. 206 Quik için...
|
|
![]() |
|
Garagetürk işte ümraniye sanayide mehmet abiyle konuş fiyatta uygun yapar sırman lazım
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Usta Ben mehmet bey ile görüştüm fiyat aldım. Sadece kapı değilmiş yaw. Tavan hariç hemen hemen her yer kaplanıyormuş. Sen bi yaptır bakalım fotografları görelim. Zaten yaptırmak istiyodum ama ne yaptıracağımızı görmüş olalım
|
|
![]() |
|
anladım tmm ben yaptırınca resimleri atarım o zmn bakarsınız
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
su mehmet ustanin numarasını verinde arkadaslar birde biz goruselim birde yaptiran arkadastan bilgi alirsak iyi olur sesler tamamen kesiliyormu
|
|
![]() |
|
Mehmet ustanın numarası anasayfaa var garajturk diye yazıyor merak etmeyin resimleri paylaşacağım
|
|
![]() |
|
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
Bizde Yaptırıcaz Allahın İzniyle Tesisat (Müzik Sistemi) Aracı Döktü :)
|
|
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
merakla bekliyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |