![]() |
|
Bu Hondalardan mı yoksa başka bir şey mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 23:45 |
||
hondalar çok iyi araç çok severim motoru şanzumanı olsun çok iyi araçlar tek eksiği ise iç plastik aksamının kötü olması ve belli km'den sonra ses yapmaya meyilliler bunun haricinde tek geçilecek araçlar :)
|
|||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||
![]() |
|||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
||
honda hayat onda
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Teşekkürler hocam artık alırken bakacaz dikkat edeceğiz yoksa bizim millet roket seçeneği olsa kafasına göre tıklar buna eminim
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
Ama sunroof honda da başka diğer araclarla karıştırmayın patlama falan yapmaz kolay kolay arıza vermez onlar neyin ne olduğunu bilmiyor kafasına göre işaretlemeler olabiliyo ama yok diye biliyorum ben
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Teşekkürler, VSA işini çözemedim bir türlü hocam bazı yerlerde tek fark sunroof diyorlar ki sahibindende de bazı premiumlarda VSA işaretlenmiş durumda ve açıklamalarda da var. Kafam karıştı o nedenle
![]() ![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
Hocam tek fark VSA ve Sunroof premium da bunlar mevcut değil ama sunroof neysede VSA ciddi birşey almışken olsun derim
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Teşekkürler hocam, yalnız bizi aşıyor gibi biraz düşük kmlerdekiler. Peki Premium ile Elegance arasındaki fark nedir tam olarak bilginiz var mı? Teşk.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
düzelttim dostum kızma :)
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
hacım 2010 yada 2010 ne :D
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
hocam honda al derim ben şahsen ben aracımı değiştircek olsam suan düşünmüyorum gercı ama direk hondaya koşarım :) aynen elegance on numaradır sıfıra gerekte yok aslında bi tane 2010 yada 2011 bulacaksın temiz alacaksın gözünü kırpmadan
![]() Düzenleyen Alper AKSU - 04 Mart 2013 Saat 14:16 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2010-model-toyota-auris-1.6-comfort-extra-116464428/detay
Bu araç nasıl arkadaşlar? Çevresinde bundan kullanan var mı acaba? Çok teşekkürler...
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Çok teşekkürler öneriler için, Honda ve Toyotalara bakıyorum fakat bütçeyi aşıyor gibiler
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Güzel fiyata 2001 E200 Kompressör mercedes verelim,masajlı ısıtmalı soğutmalı elektrikli koltuk full araç,düşünürseniz görüşelim.
Bu arada 2009-2010 hondaların fiyatlarına dikkat edin,1.6 dream modeli sadece sunroof yok 32500e yakın arkadaşıma aldık. Düzenleyen fexzi - 01 Mart 2013 Saat 17:22 |
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Çok teşekkürler, aradaki farkı bilmiyordum hocam. Yalnız o km de elegancelarda daha pahalıymış hocam, bir de tüp taktıracak olursak 40'ı geçiyor
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
Hocam dream paketi en boş paketi yıllardır hondayı iyi bilirim yıllardır honda kullandık bende de vardı 1.6elegance cok memnundum ama hiç bulaşma derim dream serisine alacaksan 1.6 elegance al sonra cok pişman olursun konfor bile fark ediyor yol tutuşu gidişi falan daha düşük dream modellerinde onun yanı sıra daha birçok özelliği kendi bünyesinde bulundurmuyor yinede karar senin
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
Hondalar varken toyotaya bakmayın derim.
Honda herzaman iyidir.
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hondaların ikiside güzel birinde BRC kitde varmış 35.000-35.500'e alınır bence, piyasa çok durgun zaten. Bu fiyatda araçları satmakda zor oluyor, genelde sıfıra yöneliyor bu bütçeye sahip alıcılar, buda pazarlık için elinizi güçlendiriyor.
Geçen hafta full donanımlı partneri sattım sıfır hata çıktı ekspertizde aynı araca 37-38 bin yazanlar vardı ben 36 yazdım 34'e verdim, piyasa böyle gerçek satıcıysalar pazarlığa gelecekler :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Merhaba Arkadaşlar,
Kayınpederim için araba bakıyoruz mevcut elimizdeki miktar en fazla 35 - 36 bin lira gibi görünüyor. Kendisi bir kere alayım çok uzun süre kullanayım düşüncesinde (Broadway'ini 8 senedir kullanıyormuş). Çok fazla kilometre yapmıyor, genelde şehir içinde kullanıyor o nedenle ben benzinli olması ve LPG taktırması ya da taktırmayıp o şekilde kullanması düşüncesindeyim. Aklında Toyota, Honda, Volkswagen ve Opel var. Benim 307 maceralarım ve diğer damadın abisinin (neyim oluyor çıkartamadım ![]() Şu (belki pazarlıkla); ve şu (aradım 36 dedi ama zorlamadık); bir de şu auris var; Görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim. Ya da bu paraları hak eden araçlar mı o konuda yorum yapsanız bile yeter bana, öyleyse en azından vakit buldukça bu modellere bakarım sadece. Çok teşekkürler... Edit: Linkler.
Düzenleyen tellotello - 01 Mart 2013 Saat 14:26 |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |