![]() |
|
206 arıyorum(Beni Hanımın dırdırından Kurtarın) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
andromedaksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Konum: İZmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı andromedaksk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 21:22 |
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Eşim için mumkunse izmir veya yakın illerden temiz ve bizi üzmeyecek bi 206 arıyorum arabanın yaşından ziyade yürüyeninin ve kasanın düzgünlüğü benim için önemli o yaşta arabada illaki boya olur yeterki büyük kazası olmasın. Bütçem maksimum 14.000 tl.
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla aynen kardeş bende 206 arıyorum ama fiyatlar bir tuhaf yoksa bana mı oyle geliyor.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
hocam tüp taktırmamış olsaydım düşünebilirdim ara ara gt alasım geliyo
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
andromedaksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Konum: İZmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı andromedaksk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar 2004 model dizel aldim bugun hic degisensiz 5 parca boya var.iyi gunlerde bineriz insallah fiyat 15500 148000 km de
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27254&KW=&title=alnk-206-veya-106
Selam arkadaşlar... Yukarıdaki konuyu açmıştım andromedaksk(ONUR) için... Hayırlısıyla aracımızı almış bulunduk... Foruma bir kişi daha eklemiş olduk :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |