![]() |
|
Araç Sola Çekiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 21:18 |
merhaba arkadaşlar. orijinal lastik ebadım 195/55/15. kış başı 2008 üretimi 185/60/15 kış lastiklerimi taktırdım, 1 ay kadar sıkıntısız kullandım. daha sonra araç sola çekmeye başladı. rot ayarındandır diye götürdüm fakat rot ayarı normal çıktı. yine de ince ayarını yaptırdım. çekmenin lastikten olduğu söylendi. şuan aracın düz gitmesi için direksiyonu hafif sağa yatık tutmam gerekiyor. direksiyonu bıraktığımda araç bariz sola atıyor. bunun lastikten olduğu doğru mudur?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lastikleri sol sağ yapın belli olur hocam. bende de aynı sıkıntı vardı bozuk lastiği hangi tarafa taksam araç o tarafa çekiyordu, lastiklerin ikiside aynı model aynı marka beraber alınmıştı. Biri azmı pişmiş ,çokmu pişmiş öle bişe demişti lastikçi
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
evet katılıyorum bundan kaynaklanıyor. babamın arabanın da rot balans ayarlarını 2 kere yaptırttığım halde hala 100 ü geçince titreme yapıyor çekme yapıyor. lastiklerin dişleri iyi olmasına rağmen 6 7 senelik lastik oldukları için böyle olduğu söylemişti lastikçi. |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün lastikleri ön-arka yaptım ama düzelmedi
![]() |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bazi lastiklerde yon fark ediyor. Isterseniz yonleri kontrol edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |