![]() |
|
106 GTI YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
andreasmora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı andreasmora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 19:31 |
Arkadaslar iyi aksmalar Aracimda son bir haftadir asiri bir gurultu var. Yeni jant taktim,zaman sikintisi yuzunden ve gitiigim yerde GTI jantini rot balans yapabilicek bir makina olmadigi icin 2 gun balanssiz kullandim,ardindan baansa girdi.Sol rot kolumdaki lastik yiprandigi icin onu degistirdim ama hala hafif bozuk yolda bile aracin yuruyeninden tak-tuk rahatsiz edici sesler geliyor. Bugun farketigimmse yokus asagi bir yolda frenlerken araba(80-0)dan sanirim 40 km dustukten durana kadar takur-tukur sesler geldigini farkettim sanki bir parca aracin onunde bir yerlere carpar gibi,daha onceden olmiyan bu sesler beni korkutmaya basladi Yurtdisinda yasadigim icin bu konularda tecrubemde olmadigindan servislere pek guvenim yok,bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz Simdiden tessekurler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |