![]() |
|
Dayanıklılık Testi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 16:25 |
|
Internette gezerken önce şu videoya denk geldim
![]() Sonra ona cevaben ![]() Başka bir cevaben ![]() Paylaşayım istedim
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
acaba benim aslanın kapıyı aynı şekilde denesek nasıl bir sonuç elde ederiz
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
tahmin ettiğim sonuç
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
benim kapı sert kapanınca tüylerim diken diken oluyor .adam üstünde tepiniyor.
|
||
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen valla. zaten bizim kapılar uzun diyemidir nedir boş teneke sesi cıkarıyor..
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
peugeotlarda denemeye gelmez benim sol kapi ruzgarla sert bisekilde acildi kapinin ayari kacti ikincisinde resmen sac kaynak yerinden ayrildi
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Arabanın kapılarını çat pat kapat üzerine çıkıp zıpla sonra millete sat ben volksvagenin yerinde olsam bu adamı yada bayiyi cezalandırırım.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
aynen valla. zaten bizim kapılar uzun diyemidir nedir boş teneke sesi cıkarıyor.. [/QUOTE]
benim kapıda da öyle gıcık bir ses var babamda w210 mercedes vardı onun kapısıyla kıyasladığım için bana öyle geliyor diye düşünüyordum demek ki geneli böyle .
|
||
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bu gerçekmidir ya? hakkaten o kadar sağlammı? bide yabancı dil olmadığından son videoyu anlamadım
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
İlk videodaki adam en sonda bunu Honda ve Hyundai de deneyin diyerek laf atınca, elemanda dalga geçmek için hem en basit özelliklerden bahsediyor ve eski olan bu arabada bakın motor çalışıyor, ayrıca ön tarafta arabanın bazı aksamlarının kontrolü için lambalar yanıp sönüyor ve ayrıca camı indirip kaldırmak için bir butona basmam yetiyor diyerek dalga geçiyor ![]() Ayrıca bugün şu videoyuda gördüm arkadaşlar ![]() Adam Hondası ile 1 milyon km yapmış ![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
iyide adamlar mil den bahsediyor 1 milyon mil 1.6 milyon km eder iyi yapmis
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
valla birisi benim arabamın üzerinde öyle zıplasa ve kapıyı o şekilde kapatsa onu aslanın arkasına baglar sürüklerim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |