![]() |
|
kazıklanmışım haberim yok :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 14:53 |
|
evet arkadaşlar
hepimiz müslümanız elhamdülillah. lakin bazılarının inançlarına hayret etmemek elde değil. yaklaşık 3 ay öncesinde hep beğendiğimiz 307 arayışına girdik. uzun arayışlar sonucunda aynı şehirden çok sevgili ve saygıdeğer! bir avukat bayandan bir 307 satın aldım. alırken tramer sorgulamamda tek hasarı vardı 2 parça boyalı ve km'de 120 bindeydi. tramer sorgusunda tek hasar çıkıyordu onda da rakam yazmıyordu. neyse aldık aracı . forumda daha önce de bahsettiğim sorunlarla karşılaştık felan derkeeeen aracı satalım dedik. eeee aracı adam ettik artık satalım :) lakin alıcı arkadaşın birisi şase no istedi ve bizimde saklıyacak bişeyimiz olmadığı için verdim şase no'yu. alıcı arkadaş 5 dk ya arayacağım seni demesine rağmen aramadı ve bende şüphelendim. meşhur 5664'e şase no ile sorgulama yaptığımda aracımın 6 ay önce 217 bin km de muayeneye girdiğini gördüm. yani araç 100 bin km geri çekilmiş. şimdi bu 5664 neden plaka sorgusunda km getirmiyor- ve bu şekilde araç satan sayın arkadaşlar bunu nasıl içlerine sindiriyorlar. benim , ailemin , bakmakla yükümlü olduğum tüm insanların ah ları , beddua ları bu insanın üzerinde olacaktır. aman arkadaşlar. 3 kuruş fazla para alacağız diye sahtekarlığa girmeyelim. bunu yapmayı düşünen , aklından geçiren , acaba mı diyen tüm arkadaşlara durumum örnek olsun. |
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gecmiş olsun hocam
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun hocam . tramer sorgulamasında aracın kaç kilometrede muayeneye girdiği geliyor. ben o şekilde bi fabia aliyordum tramer kurtardı beni. araç 95.000 de görünüyordu sorguda 1 yıl önce 678.000 se olduğu göründü meğerse araç takside çalışmış dememişlerdi. dikkatli olmak lazımda tramerde 2. mesaj geliyor o mesajda araç kaç binde muayene olduğu görünüyor. allah böylelerine fırsat vermesin bide avukat
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Geçmiş olsun hocam, malesef sadece şase sorgusunda geliyor ve çoğu insanımızın bundan haberi yok, daha bugün bir arkadaşa bilgilendirmek için yazmıştım hemen sonrasında durumunuzu görünce gerçekten çok üzüldüm. Şase ile sorgulamanın daha yaygınlaştırılması ve herkese aktarılması lazım, sahibinden.com'da o kadar çok böyle çıkabilecek araç var ki sormayın. Geçmiş olsun.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Malesef çok garip ama plaka ile sorguda muayene durumu gelmiyor hocam. Hatta şase ile sorguda da sadece son 2 muayene durumu geliyor, daha fazla olmalı bu aracın Tüv-Türkteki bütün bilgileri gelmeli aslında. Düzeltme; plaka ile gelmemesi gayet normal, plakası değişmiş olabilir aracın her satışta değişmiş olma ihtimali var ama şase kalıcı bir bilgi araç ölene kadar.
Düzenleyen tellotello - 28 Şubat 2013 Saat 15:56 |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
arkadaşşar bunu telefondan nasıl öğreniyorsunuz...ben meseaj atıyorum 5664 e ama cevap gelmiyor...
|
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
çok geçmiş olsun
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Hasar Geçmişi SMS Sorgulama: HASAR PlakaNo yazıp 5664 ‘e SMS göndermeniz yeterli. Örnek ; HASAR 34XX1234 Şase ile sorgulama: HASAR S ŞaseNumarası 5664 ‘e SMS göndermeniz yeterli. Örnek ; HASAR S XXXYYYZZY123 (Sadece Şasi ile) Alıntı: http://sanaldanisman.blogspot.com/2010/03/kaza-sorgulama-5664-turkcell-sms-plaka.html
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
|
plaka ile sorguda geçmiş tüm hasarları geliyor ama. bi şekilde plaka değişiklikleri de tramere yansıyor. ufak tefek yanlışlıklar olmuyor değil. ama km bilgisinin sadece şasi no ile sorgulamada gelmesi ilginç. araç alacak arkadaşlar bu hataya düşmesinler. Şasi no ile sorgulamak için HASAR S aracınşasinosu yazıp 5664 e gönderiyorsunuz. ilk gelen mesaj tramer bilgisi ikinci gelen mesaj tüv km bilgisi
|
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
evet bu doğru olabilir benim araç 7 senedir aynı plakayı kullanıyor o seyede gelmiş olabilir
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
5664 plakadan sorguladığımızda 2 mesaj geliyor biri kaza için diğeride muayenedeki km'leri. Allahtan bunu böyle yaptılar yoksa bu sıkıntının önüne geçmek zor.
Düzenleyen ekinoks44 - 28 Şubat 2013 Saat 16:48 |
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
he bende denedim 2 mesaj geldi 4 tl karşılığı ama arkadasların dediği gibi son 2 muayene tarihi ve km si var.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
|
hocam öncelikle geçmiş olsun , ancak şunu bilmende yarar var piyasadaki 2.el araçların yüzde 80 inin km si ile oynanmıştır. Eskiden tabi sms ile sorguda bu çıkmıyordu en temizi aslında sıfır araç almak ama işte malum ona da bütçe gerekiyor.
|
||
![]() |
||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
Arkadaşlar Bende sorguladım şimdi plakadan 2009 da Araç kaza yapmış Bide 1170.43 tl yazıyor. Bu nasıl bir kaza neresi değişmiş nasıl öğreneceğim. Bide şase no sorgulatma yapacağım. Moralim bozuldu Ya neresi kazalı acaba |
||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
hocam önce geçmiş olsun..çok enteresandır ama bende aracı alacağım zaman bundan 4 ay önce 20.12.2011 tarihli muayenede km yi 139.000 bin gösteriyordu ve 21.05.2012 muayenede ise 1.956.000 gösteriyordu bunun sebebini bi türlü bende anlamadım ve aracım şuan 147.000 binde..
|
||
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
Şase sorgulama yaptım hatalı mesaj uyarısı geldi.
|
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
böyle adilik yapanlardan bir gün misliyle çıkar umarım .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
şimdiki aracımı almadan başka bir araca niyetlendim, araç 80 bindeydi tramerden sorguladığımda 2 yıl önce 250 binde muayeneye girmiş, araç almakta satmakta tam bir işkence.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
|
Çok çok geçmiş olsun.
Beddua etmekten ziyade nacizane tavsiyem dolandırıcılıktan dava aç.
|
||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |