![]() |
|
Alınık Gti yada Quiksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 11:41 |
Alınık 2000 model ve üstü
106 GTİ, varsa 2001 model GTİ İndigo 106 Quiksilver, 206 GTi 206 cc 306 GTİ bu tarz araçlar aranıyor kendim için arıyorum apaçi arabası olmamakla birlikte temiz olması temennimdir
![]() Düzenleyen Alper AKSU - 04 Mart 2013 Saat 14:24 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir 307xsi alın bizim aslanın ikizi olsun modifiyede kopya çekelim bari
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok yaa hocam 307 düşünmüyorum daha küçük araba lazım motor da önemli tabi ama bakalım
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
xsi iyidir
![]() ![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Eyvallah hocam :)
![]() |
|
![]() |
|
stigmata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
herkese merhabalar bi incele bakalım hoşuna giderse :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-veee-jerry-tekrar-sahnede-115897545/detay/ |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Alper Kesin Sunrooflu olsun alacağın 106 ve 306 keyfi başka
![]() |
|
![]() |
|
Aynen bende sunrooflu arıyorum büyük fark var görünümde :)
|
|
![]() |
|
Yarım saat önce görünüm olarak aynısı hiçbir farkı yok bi tane GTİ baktım 98 model 135bindeymiş arka bagaj kapagı ve ön sag sol camurluk degısmıs son fıyat 10bine bıraktı ama sunroff yoktu vazgectım :)
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Birbirinden farklı karakterde araçlar...Bence alternatifleri en az 2'ye düşürek bu istikamette yoğunlaş....
|
|
![]() |
|
Ben bu fiyatlara 2004-2005 Honda civic vtec alıyorum hocam ucmamış zıplaya zıplaya gidiyo sağdan sağdan
![]() Düzenleyen Alper AKSU - 04 Mart 2013 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
up
|
|
![]() |
|
Hocam kendim kullanmicam o yüzden fazla seçenek iyidir hangileri denk gelirse artık :)
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Anladım... Aracı kim kullanacak? Ona göre öneri ve tavsiyede bulunalım...
|
|
![]() |
|
Hocam öncelikle bi galeri tarzında hem rent a car hem galeri gibi bişeyler yapmanın peşindeyim bu yüzden yeri geldiği zaman kendi canım isterse kendimde gezicem falan filan böle bi düşüncem var ama bakalım hayırlısı
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
benim gti vereyim sana :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bi 106 gti alda gti kullanmadan ölmeyeyim :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Aynen burak bende öyle düşünüyorum ama temizini bulmak çok zor tabi bakıyoruz benimde kullanmadan ölmemem lazım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |