![]() |
|
yine bir sorun daha |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 Saat 21:39 |
selamlar
aracım 206
aracımla yavaş yavaş giderken arkadan kapı gıcırtısı gibi sesler geliyor.
sizce nerden geliyor nasıl kesebilirim bu sesleri
tekerlekleri söktüm havayla temizledim balata spreyi sıktım nafile
eksoz saglam ordanda gelmiyor
nerden geliyor olabilir...
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sıkıntı bende de var sanırım arka bagaj kapağı içinden geliyo o tıkırtılar
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
arka bagajı açınca iç tarafında iki tane yan yana kauçuk bi zmbırtı var .. bagajı kapattığında kolonluğun üstüne biniyo bunlar kolonluk yerinden oynamasın diye.. gevşemiş olabilir kontrol etmelisin...
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
arka bagajı ac pantızodu sok orada bagaj kılıdıne hareket veren pım var o ses oradan gelıyor benı delı ettı buldum ama cozum bulmak cok zor degıstırsen bıle zamanla yıne olacak gıbı kafana takma sesı duymamazlıktan gel ben oyle yaptım tabıı sorunu bulana kadar kafayı yemıstım
![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
206hdisw ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
büyük ihtimal arka torsiyon burcundan geliyordur bendede olmuşdu kapı gıcırtısı gibi sinir boxucu birsen torsiyon burçlsrını değiştirince kayboldu
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
O sesler benim 206'da 5 kapıdan geliyordu bir çözüm bulamamıştım 3 sene uğraştım
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Düzenleyen gngburak - 28 Şubat 2013 Saat 08:08 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
ama bu ses dışardan geliyor dışardayken daha çok belli oluyor
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
eski yaylı divanlardan çıkan ses gibi bir sesse. arabayı arka kısmından salladığında arka tekerleklerden geliyorsa torsiyon olabilir. 400-500 TL
|
|
![]() |
|
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |