![]() |
|
ARACIM SU ALIYOR.. PEKI YA NERDEN? Yardim lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 Saat 16:18 |
Yagmurlu havalarda aracim su aliyor. sulu gordugum tek taraf ise sag arka koltugun alt kismi yani ayaklarimizi koydugumuz taban. sadece o taban halisi islak. sag arka taban halisi :S diger yerlerde hic bir islaklik yok ama surekli orasi islak. Yardim edin lutfen. Altina inip baktim arabanin bir iki delik var ama ne bileyim. ordan mi giriyordur. sordum bir kac kisiye. Pejo bayiiden tipa al tak o deliklere dedi. ordan giriyordur dedi. ilk firsatta foto paylasirim.
Imla hatalari icin kusura bakmayin yabanci klavyeyle yaziyorum . cevaplar icin tesekkurler. |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
genellikle fitillerden alıyor
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha öncede buna benzer sorunlar yaşayan arkadaslarımız vardı forumda konu açtılar ve çeşitli yollarla sorunu çözdüler. araştırırsanız mutalaka bulucaksınızdır. ayrıca kapı fitilleri, cam fitili ve kapının iç döşemesini söktüğünüzde izolasyon malzemesi görünür onun alt kısmı açılmış olabilir. bunları kontrol eder değiştirirseniz sorunuz çözülecektir. saygılar..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
hocam bu sorunu çözersen banada haber edermisin ben çözemedim çünkü
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
aynı sorun bende de var yağmur yagınca şöför tarafı 3parmak su birikiyor anlamadım gitti sorunu çözemedim
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
bu sorunu yasayan bırı olarak sızlere bırkac önerım var arkadaslar öncelıkle kapının alt taraflarında ufak tahlıye delıklerı var oraları kontrol edin tıkanmıs olabılır citaları ve filtrelerı kontrol edın sofor mahalı su alan arkadaslar ıse forumda daha once acılan konularda vardı buyuk ıhtımal antıfırız konulduktan sonra kalarıfer petegıne gıden hortumdakı kırecler acılıyor ve oradan kacırıyordur.
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
söylediklerini deneyeceğim arkadaşlar teşekkür ederim.. sorunum hala devam ediyor :(
|
|
![]() |
|
bir ustadan ziftli yalıtım malzemesi aldım alttaki deliklere uygulayacağım umarım işe yarar. uyguladığımda eğer işe yararsa paylaşırım. teşekkürler
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
fotoraflamayı unutma
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
aynı sıkıntı ilk kez bende de oldu geçenlerde. çok yağmur yağmıştı ve paspası kaldırdığımda alttaki döşemenin ıslandığını gördüm. kalorifer peteği kuru görünüyor. ben de anlamadım neden oldu?
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Teşekkürler. Dediğiniz gibi çıktı. Fitildeki ufacık yırtıktan girdiğini tespit ettim. Sorunum çözüldü. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kapı Lastiklerinden alabilir bızımde başımıza geldi halletmiştik.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
Bende daha önce 307 vardı bende yasadım büyük ihtimalle stop lambasının aralığından geçiyor su.ben orayı silonladım daha önce gecti.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
buna benzer bi sorun clio da vardı bnm araca bindiğimde viset bölümünün oralarda ıslaklık vardı bu bi kaç kere oldu sonra aradım bulamadm başta sonra yine yağmurlu bi havada araca bndim bi baktım aracın tavanında bulunan bu kapılar açılınca yanan bi lamba var oradan su geliyordu araçtan indim tam üzerinde anten var meğersem ordan su alıyormuş sonra orayı gzlce kapattırdım kesildi
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Arkadaşım aracında sunroof varmı ?
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Kapi fitili dediginiz yer neresi..cam fitili neresi..benim de sağ arka taraf su aliyor..bende o fitilleri degistirsem diyorum..
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Guncel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |