![]() |
|
70 bin bakımı yapıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 Saat 10:48 |
Arkadaşlar merhabalar,
Aracım imzamda da görüldüğü üzere 2006 model 1,4 benzinli Feline otomatik 206... Aracım şu an 72 bin km de ve anahtar amblemi çıkınca geçen hafta sonu bakımını Bostancı Oto San. de yaptırdım. Parçalarını ( filtre grubunu) Şahin Peugeot marketten aldım. Sağolsunlar gerçekten yardım sever ve bir o kadarda güler yüzlüler.. Yağıda 10/40 olarak dışardan aldım.. Daha sonra da Bostancı sanayinde ( evime yakın) bir arkadaşa bıraktım. Ekstra olarak kendisi kayış; termostat ve aldığım yağ filtresi uymadığı için başka takmışlar ( 2 tip varmış, aslında Şahin Pejo uyarmıştı) .. Filtre takımı ( yağ filtresi; benzin filtresi; hava ve polen filtreleri ); 55 TL Yağ ( Selenia 10/40 4 L.); 45 TL İşçilik ve ekstra parçalar ;165 TL ancak filtre grubundan kullanılamayan ve hiç açılmayan yağ filtresini fişi ile gidip geri verince 11 TL iade aldım.. Son durumda 70 bin km bakım maliyeti bana 254 TL ye geldi.. * Selenia tercih etmemin sebebi ise kendimi bildim bileli Tofaş/Fiat araçlarında kullandım ( Şahin S; Tipo SX; Punto m.jet, son olarak ta Marea Liberty). Hiç bir sıkıntı görmedim ve yaşamadım.. Gerçi peugeot Total kullan der ama çoğu insan da Castrol kullanır, benimki de bu hesap işte
![]() |
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |