![]() |
|
turbodaki ısı kalkanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 23:45 |
selam arkadaşlar.. bir sorum olacak.. turboya giden boru yağ kaçırıyormuş bugün servise gittim yarında erken den gidip yaptırıcam fakat ustanın dediği bişeye takıldım.. ısı kalkanı diye bişey var turbonun üstünde, eskimiş baya, usta 'istersen bunu da deiştirelim dedi' yada çıkaralım istersen dedi o şekildede kullanabilirmişim bi sakıncası yokmuş fiyatta (175tl) bugün zaten debriyaj seti torsiyon amortisör derken 1180 tl bayıldım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katalıtigin ısısını dışarıya vermemek için.. eger aracını çok sıcakta kullanırsan üzerindeki plastik parçalar eriyebilir..
hem 3 parça o toplam hepsi birden mi yırtılmış :S ayrıca söktügün zmn egzoz sesi baya aryıyo..
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç kaç binde hocam, katalizörün durumu nedir? Eğer boşaltılmışsa (yaşı ilerlemişlerde genelde boşaltılmış olabiliyor) benim bildiğim zaten orada fazla bir ısı oluşmuyor o nedenle soruyorum. Arkadaşında dediği gibi içerisindeki maddeler çalışma sırasında çok yüksek ısılara ulaşır (doğaya zararlı bileşikleri yok etmek için) bu ısıdan aracınızı korumak için etrafında kalkan vardır.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ısı kalkanı ısının dışarı çıkmamasına yarıyor. Kullanmayanlarda varda sağlıklı değil çok yüsksek derecelere çıkıyor manifold ve egzoz boruları. Isı Kalkanı komple ( 3 parça ) 150 TL, turbo hortumu 75 tl peugeotturkey özel fiyatıdır. |
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
keçe baya bi folofoş olmuş bi süre daha idare etcez artık.. maaşı arabaya verdik bu ay
![]() |
|
![]() |
|
aracım 160000 lerde katalizör boşaltılmışmı bilmiyorum bugün gitcektim ustaya işe geç kaldık gidemedim
![]() |
|
![]() |
|
smhcesur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
150 lira ben almak istiyorum hocam ulaşırmısın satıyorsan
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustam eskimiş ve dökülmeye başlamış ise trabzobda ondan dolayı bi araba yandı ben hemen değiştim size de onerim değişmesi en iyisi
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |