![]() |
|
307 Şöför tarafı su alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 21:50 |
Merhaba arkadaşlar şöför tarafında paspasın altı komple su idi hafif bir yağlı bir su sizce nereden olabilir bu su arabanın bütün yağlarına sularına baktım azalma vs yok sizce nereden alıyor bu suyu ? Aracımda sunrof var tahliyeleri tıkanmış olabilir mi ? Yağmurda kaldıktan sonra böyle bir durum oldu daha önce bu durum yoktu.Araca pek binmiyordum bugun yıkamak için açtığımda baktım su olmuş
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baktım su eksiltme yok yağmurlu havada oldu daha önce klima çalıştırdığımda felan olmuyordu yeni başladı bugun farkettim
|
|
|
|
![]() |
|
petekten olması ihtimaline karşı suya baktım fakat eksilme yoktu.Bakalım nasıl sunroofun tahliyesi neresi :) birde sunrof tahliyesini ben açabilirmiyim ustaya götürmem mi gerekir
|
|
|
|
![]() |
|
saol abi yarın bir deneyim olabilir fitillerden olabilir yarın bi bakayım yada baktırıyım artık yapacak birşey yok :)
Düzenleyen EnSoNiQ - 26 Şubat 2013 Saat 22:48 |
|
|
|
![]() |
|
inşallah abi suda azalma yok baktım inşallah ufak tefek birşeydir teşekkürler :)
|
|
|
|
![]() |
|
evet arkadaşlar sorunu çözdüm sorun petektenmiş forumdaki bir konu üzerine peugeot'un 3 tane vida yerinin bulunup 1 tane vida taktığı yere somunlu vidaları taktım ve sızıntı kayboldu :)
ihtiyacı olanlara işime çok yaradı http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20250&title=soutma-suyunun-aracn-%DDine-szmas-problemi Düzenleyen EnSoNiQ - 28 Şubat 2013 Saat 00:40 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |