![]() |
|
106 gti gereken parçalar yardımmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dallas4pm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dallas4pm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 10:44 |
bana orjinal direksiyon ve anahtar gerekiyor fiyat ve nerden temin edebilirim birde sunroff dişlilerinden biri kırıldı onu bulmam gerek yardım edebilirmisiniz ankarada nereden bulablirim bunları
|
|
siyah gtı gerisi yalan
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-106-direksiyon-simidi-106383940/detay
çok pahalıymış ya çıkması bu kadarsa sıfırını hayal edemiyorum yada ilanı şişirmiş satan adam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dallas4pm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dallas4pm
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen ben 3 kollu airbagsiz istiyorum :/
|
|
siyah gtı gerisi yalan
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
şaka yapmış bence. 900 TL nedir ya :D airbag bile yok.
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dallas4pm
:)))
|
|
siyah gtı gerisi yalan
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Aynen fiyat şaka gibi. Ama benim anlayamadığım nokta 'kiraya verilir' ne demek ya? ![]() |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-106-gti-s16-direksiyonu-117487432/detay 55 tl get ilan bi bak istersen |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |