![]() |
|
acill yardım plaka sökülmüyor :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 23:31 |
mrb arkadaşlar aracımn plaka değişeceği için sökmem gerekiyor ama plaka neyle yapıştrdılarsa 1 saat uğraştm sökülmedi ön plaka allahtan kareydi uğraşçaba çıktı ama arka plaka naparsa yapaym çkmıyo sıcak su döktüm yine bile fayda etmedi yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim de APP plakalar vardı yapıştırma. Polis sök yoksa çekecem arabayı dedi. Denedim elimle plakanın geleceği yok. Acelem de var polis bırakmıyor. Aldım tornovidayı ucuna biraz bez sardım kakaladım biraz. Plakanın ucu açıldı Oradan elimle artık esneterek çıkarıdm ama bir ara ayağımı bagaj kapısına yaslayıp plakayı çektiğim oldu nasıl yapıştırsa
|
|
![]() |
|
valla krdşm bnm yapmadığım kalmadı arka plakaya plaka katlandı büküldü kenarları ama çıkmıyor bıçakla bile denedim tornavida flan olmadı o yapıştırıcıyı bişyle çözmem lazm sıcak suda işe yaramadı bilmiorm ne yapıcam :(
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Fibercilerde onun çözücüsü var diye duydum. Ben de çok zorlandım işte diyorumya bir ara arabaya ayağını yaslayıp destek aldım çektim. |
|
![]() |
|
saol krdşm zaten en son oraya gidicem bnde bakalm bide sabah uğraşıcam biraz olmadı gidicz başka çare yok
|
|
![]() |
|
Valla neşter senin işini çözer ama onu da dikkatli kullanmak lazım. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
artık bakalım sabah bulursam onuda denicem :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
hocam buyuk ıhtımal megesle yapıstırmıslardır onu cıkması cok zor.. benımde oledı cozumu sıcım ıpte buldum bıraz ugrastırdı ama ıpı hızlıca yaparsan plakayı ayırsın fakat sonradan bıde tamponu temızlemeyle ugrasman gerekıcek haberın olsun.. cozum olarak sicim ipini denemeni tavsiye ederim yada olta ıpı varsa evınde dene derım;)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
buda aklımda bulunsun saol krdşm zaten bi söksem temizlemesini kabasını alıp üzerine yine plaka koycam kapancak orası
|
|
![]() |
|
akin__ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
silikon tarzı bişeyle yapıştırıldıysa eğer, çözümü kolay. plakanın arkasına misine ipini geçir diğer ucuna doğru çek. kesiyor silikonu :)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
plakanın kalkık olan ucunu pense veya kerpetenle tutun allah ne verdiyse yapışık olan uca doğru çekin çıkar. sonra silikon veya yapıştırıcı maddeyi falçatayla boyaya zarar vermeden kazıyın. ben böle yapmıştım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
misine ipini bulamadm valla ama neşterle biraz kes biraz çek derken çıkardm arkadşlr tşkklr hepinize yarrdmc oldnz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |