![]() |
|
Vites Topuzu Çatlak.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 21:41 |
Arkadaşlar herkese merhaba ilk önce size bi sorum olacak benim pejonun vites topuzu çatladı ve sağ taraf biraz zorlasam kırılacak elimde kalacak bunu değiştirmek istiyorum sadece vites başı mı değişiyor vites tamamen mi değişiyor ?
|
|
![]() |
|
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bize Daha Bugün Geldi Sadece Topuz Değil Komple Altyla Beraber.
|
|
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi yaa peki fiyatı ne kdr ?
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
ben yeni değiştirdim 40 tl vites başı geliyor. kendin bile değiştirebilirsin kolay çok zor değil. İnternetten bakarsan bulursun. parça kolay bulunuyor...
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
istanbullu 3885 arkadaş komple diyor yani zaten başında çatlak var komple değiştirilecek bişey dil komple değişcekse bantlarım daha iyi :)
Düzenleyen rakasan - 26 Şubat 2013 Saat 02:47 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sanırım bu link işinizi görecek
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
kardeşim bunun için konu açmaya bile gerek yok. google yazdınmı peugeot vites topuzu diye çıkıyor ilgili siteler. parçayı görünce anlarsın zaten tamamımı değişiyo hepsimi değişiyo.
ha şöle bişey alırsın topuzu takamazsın o zamn açar konuyu sorarsın nasıl takılıyo diye. bide bu arada nasıl çatlattın o topuzu merak ettim doğrusu. saygılar..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
komple değişiyor diyen arkadaş yanlış anlamış sanırım
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ilk önce şöyle söylim bu forum ne için var ? yardımlaşma ben araştırdım bendim dışımda başka birisi için lazım olmayacakmı ? Hadi topuzu takamadım buyur bana açıkla nasıl takılacağını topuzda kendiliğinden çatladı neyse sen bi daha ki sefere bana nasıl takılacağını anlat bu arkadaşlar ben aldım değiştirdim ilgilenen herkese teşekkür ederim....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |