![]() |
|
Kaşınıyorlar ... :)))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2008 Saat 15:59 |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süper ya işte honda farkı
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Heeheh Atakanım o Kuyruk acısından kaynaklanıyor bak yakında bir arkadaşım uye olacak bir aksilik olmassa o zaman PT farkıyla gorurler
İp ucu EGEMEN ALP CAN diyorum 106 diyorum Hp 500+ diyorum başkada bir şey demiyorum Az sabır daha 2 saat once konustum telefonda Sizden iyi olmasın on numara bir insandır |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Yaa pug olması kötü ama çok güldürdü benide
![]() ![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
gokhansari_1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
dikkat ettiyseniz hep 307 bitane bile 106 gti yok
|
|
![]() |
|
enderkaradag ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderkaradag
![]() |
|
meRSiN
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Vtec ler çok kaşınıyor ben geçmekden bıktım roll de 5500 den sonra başlayan hayat geç kalınmışdır
![]() |
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Bu resmi Yok etmek lazım hondacılar çok dalga geçerler
![]() |
|
![]() |
|
Jonnie ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
yürüde arka bumperını görelim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süper :) bu |
|
![]() |
|
Hahah ellerine saglık kardesım
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Ellerine sağlık walla sÜPER : )
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Süpersin Can işte bu yaaa
![]() ![]() Düzenleyen hakan1203 - 16 Ekim 2008 Saat 17:02 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
ENGİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
ahahaha yarıldım yaa =) muhabbete bak.. Evet 106 gti yok.. ee tabi 106 gti General olunca komutan tekmil vermek için onu beklemesi şart.. O değil de hep honda'cılar pug cular ile uğraşıolar.. bizim sesimiz çıkıyor mu hiç... herzaman heryerde Peugeot and Turkey..
|
|
![]() |
|
güzel olmuş ama icraata gelince arka kalmaları üzücü :( |
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
çok güzel olmuşşşşş.....
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Adam olsalardı bi tane dizel teknolojisi üretirlerdi..
|
|
![]() |
|
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
işde brawo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |