![]() |
|
ikaz Alarm Sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 09:30 |
Arkadaşlar hepinizi iyi günler saygılar
Aracım peugeot 2003 model 1.4 HDİ XR 1 haftadır soğut motoru yeni çalılştırdığımda 1-2 dk sonra 3 sefer ikaz sesi geliyor
Ama herhangi bir lamba yanmııyor.
Yakıt bittiğinde ışık yandığında çıkan sesin aynısı her çalıştırmamda 1 veya 2 sefer bu ikaz sesi çalıyor. Ne oldugunu anlamadım
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Garip bir cevap diyeceksiniz belki ama silecek suyunuzun durumu nedir? Kontrol edebilir misiniz. Benim başıma bir keresinde geldi doldurdum gitti ama hangi ustaya sorduysam aracında böyle bir özellik yok, orada sensör yok ki diyor
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silecek suyu dolu
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
daha önceden de forumdaş arkadasların başına gelmişti. yeni aldıkları aracın gösterge panelindeki hata ışıklarının ampullerinis sökmüşler. araçta sadece uyarı sesi çıkıyormuş. buna benzer bir durum olabilirmi?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Ampüller hepsi takılı kontağı açınca yanıyorlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |