![]() |
|
195/55 R15 lastik tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2013 Saat 21:23 |
|
206 sirocco jantlarında kullanmak üzere 195/55 R15 ebatında yeni bir lastik takımı alacağım.
Fiyat önemli olmadan tavsiye edebileceğiniz marka ve model lastik önerileriniz nelerdir. Aradığım detaylar Konfor Uzun Ömür Kısa Fren Mesafesi
Düzenleyen GökhaN - 24 Şubat 2013 Saat 22:54 |
||
![]() |
||
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
YOKOHOMA
|
||
peugeot 307,2003 XT
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Continental diyorum başka bişi demiyorum :)
Model contact E serisi,ses minimum geri kalan tüm özellikler artı benden yana. Düzenleyen fexzi - 24 Şubat 2013 Saat 21:31 |
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
aynen ben de aynı ölçüde lastik alacağım baya araştırıyorum. yokohoma-continental-michelin 220tl çok pahalı geldi.
kumho ecsta 130tl dediler. benim almayı düşündüğüm lastik hankook ventus v12 evo k110 tane fiyatı 170tl, testlerde de gayet iyi, en pahalı lastiklere kafa tutuyor
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Pirelli Cintirato P7
![]() |
||
A3
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Bende Michelin Energy Saver ve ContinentalPremiumContact düşünüyorum aslında kararsızım.
Emin galiba bildiğim kadarıyla sadece bu dediğim ebatta P1 var
|
||
![]() |
||
umutn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
195 65 R15 michelin energy saver kullandım yaklaşık 15.000 km kadar, şuan kışlıklar takılı ancak kullandığım dönemde yakıt tüketimi açısından memnundum, daha önce bir Pirelli kullanıcısı olarak açık ara öndeydi Michelin, ses fazla sorun olmadı ancak araç modelide bunda muhakkak önemlidir.
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
Forever Continental
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
lastik işi çok garip bi olay. herkez çoğu zaman kendi kullandığı lastikten yola çıkarak yorum yapıyo, iyi yada kötü diye. bence birde şu siteyi incelerseniz tüm testler var.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
continental sempatizanıyımdır yıllardır ama gönlüm nokian'a kaymakta bazı bazı
|
||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
bugün pirelliye baktım cinturato p1 tane fiyatı 170tl. fena değil gibi
|
||
|
||
![]() |
||
|
Lastik çok önemli 100 150 liradan kaçıp 2 senedebir lastik almak iyi olmuyor.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Başkan ben sciroccuyu sattım sen jantını aldın :)
|
||
![]() |
||
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
|
Yolumuz Lastiği Michelin , Lassa , Bridgestone'dir Gerisini Yalan .
|
||
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
||
![]() |
||
|
Jantlar gelince büyük ihtimalle Michelin Energy Saver alıcam. Hala araştırıyorum.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
michelin kullanıyorum ben aynı ölçüler kar lastigi memnunum
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Continental Premium contact5 de karar kıldım önerileriniz için teşekkürler
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
güzel tercih. zaten 206 quik ve cclerde bu ölçülerde kapı içinde sadece bu model öneriliyor. ![]() fiyat olarak ne kadara buldunuz acaba?
|
||
|
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
Bridgestondan uzak dur. 20 bınden sonra bır ses yapıyorkı akıllara zarar.
Continental yada michelin'den tavsiye ederim. Ucuz lastık dersen petlas yerli malı yurdun malı. fiyatına gore kalıtelı. |
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
|
235 TL adet fiyatı. Çoğu lastikçi 195 50 15 verelim diyor ama orjinal ebat 195 55 15 başka ebat takmak istemiyorum. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |