![]() |
|
206 sol fk siyah ledli stop,çelik jant bijonu, |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2013 Saat 01:46 |
birde 4 adet 3 ayaklı jant amblemi lazım elinde olanlar lütfen bana ulaşabilirler mi acil !!!
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu hafta ticari taksi arkamdan çarptı fazla bişey yok ama sol stop kırıldı fk marka siyah zemin sigorta şirketi pürüz çıkartıyor çift satıldığı için acaba üstündeki stop un aynısını verir mi bana bilgisi olan yardımcı olsun bana
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Geçmiş olsun. Kaskoyu yaptırırken stopları ayrıca ek olarak markalı olarak kaskoya işlettiyseniz aynı stopu size bi şekilde tedarik etmek zorunda ama kayıtlara ayrı kalem geçmemişse standartı neyse onu öder.
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
tamam teşekkür ederim bilginize sol stop bulmak lazım şimdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |