![]() |
|
80 Bin Bakımı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
datelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 Saat 22:25 |
Arkadaşlar haftaya aracımı peugeot servisine götürmeyi planlıyorum.
Triger Seti Komple = Alternatör Kayışı = Alternatör= Frenler komple bakım = (Ön sağdan
ses gelme) Devirdaim pompası = Arka amortisör lastiği kontrol
edilecek = (Arka sağdan ses gelme) Motor yağı + Yağ Filtresi = Hava Filtresi = Polen Filtrtesi = Bujiler = V Kayışı = Bu yukarıda yazdığım değişimler için fikriniz ve fiyat bilginize ihtiyacım var. ;) Nasıl bir faturayla karşılaşacağımı kestirmeye çalışıyorum. Teşekkürler. |
|
307 2006 1.4 16V TecnoPack
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alternator fiyati cok degistirir. Orjinal isterseniz saniyorum 500 lirayi gozden cikartmaniz gerekir. Daha fazla da olabilir ben ebay fiyatlarini baz aldim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şase numaranızın son 8 hanesini bana özel mesaj gönderin veya gokhan.goral@sahinpeugeot.com.tr adresine gönderin size parça fiyatlandırmasını yapayım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |