![]() |
|
(SATILDI) 4x108 14'' Çelik jant/Ankara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 Saat 18:43 |
Jantlarım çok temizdir. Fiyat: 375 Takas da olur.
TAKAS OLARAK İSE; Öncelikle 106 gti jant düşünüyorum. Eğer takas edeceğim jant temiz ise üste ederi kadar para da verebilirim. Diğer takas teklifleri de değerlendirilir. NOT: Sadece Ankara içine satış yapılacaktır. Ankara dışından alacakların ise elden teslim alması gerekiyor. Aksi taktirde Ankara dışına satış yapmıyorum. Takas olarak sadece jant düşünüyorum. Düzenleyen tanzara - 18 Mart 2013 Saat 19:31 |
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
dallas4pm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dallas4pm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat ne olur enson lastikle beraber mi
|
|
siyah gtı gerisi yalan
|
|
![]() |
|
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş bu en son fiyat. Ben de jant alcam ondan yani
Düzenleyen tanzara - 16 Mart 2013 Saat 14:11 |
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
çok sağol kardeşim
![]() |
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |