![]() |
|
Beşinci vites dişlisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BEYKOZLU ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İŞCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 Saat 17:54 |
S.a arkadaşlar ben eskişehirden kırmızı 306 debriyaj bilyası ötmeye başladı şanzıman inecek buarada beşinci vites dişlisini partnerinki ile degiştirmeyi düşünüyorum düşük devirde daha rahat gidebilmek için bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum [Aracım 1.6 306 grıffe sedan]
Düzenleyen BEYKOZLU - 23 Şubat 2013 Saat 17:58 |
|
Beyaz 1.4 hdi 307
|
|
![]() |
|
BEYKOZLU ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İŞCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar beşinci vites dişlisini daha büyüğü ile degiştiren yok mu? 306 tımda debriyaj bilyasında ötme var beşinci viteste giderken hızlanmaya başladıgım zaman şanzıman tarafından uğultu gelmeye başladı prizdirek bilyası diye forumda yazmışlar birde giderken direksiyona hafif bir şekilde tık tık bir vurultu oluyor sola dönerken akıstan ses geliyor aks başımı? yoksa aks tanmı bilemiyorum yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum
|
|
Beyaz 1.4 hdi 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |