![]() |
|
Elektriksel bir sorun ama nedir? (videolu) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeot22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 Saat 17:59 |
Arkadaşlar merhaba, Araçta hiç bir sorun yokken sabah işe gitmek için kapıları kumandası ile açtıktan sonra kapıyı açtım ve videoda da görüldüğü gibi bilgi ekranında ve gösterge tablosundaki akü simgesine elektrik gelip gitmesi gibi bir sorun çıkartmaya başladı aynı zamanda tavan ışığındaki durum da aynı o da yanıp sönüyor. Ve Direksiyon altından sigorta kısmından tık tık diye duyduğunuz ses geliyor ses normalde videodaki gibi çekiç sesi gibi değil kapıları kilitlediğimiz anda sigorta kutusundan gelen ses gibi. Anahtarı kontak yuvasına soktuğumda tüm bu olaylar kesiliyor ve normale dönüyor aracın çalışmasında bir sıkıntı yok. Ama anahtarı yuvadan çıkarınca yine aynı srounla karşılaştım, akü başını şimdi söktüm, yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, araç 2004 model 206 cc 1.6 |
|
206 CC (2004)1.6 otm
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence aracın uyku moduna girdiği zamanı ayarlayan bi role olmalı. belli bi zamandan sonra uykuya giriyor kontağı açınca devreden çıkıyor o bozulmuş olabilir. çünkü kontağı kapatıp 1 dk sonra uyku moduna girerken aynı böyle bi ses yapıyor . benim fikrim öyle. aracın uyku moduna girip çıkmasını sağlayan parça ya bozuk ya kısa devre var bi yerdeki elektrik gidip geliyor sürekli.
Düzenleyen samet2461 - 22 Şubat 2013 Saat 18:14 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Arkadaşım aküden olabilir.
Düzenleyen muratoner - 23 Şubat 2013 Saat 00:21 |
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
peugeot22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot22
Teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için, bugün bi elektrikçiyi görelim.
Sorun çözülürse ve nedeni neyse burdan yazarım. |
|
206 CC (2004)1.6 otm
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın beynine virüs girmiş sanki :) samet2461'e katılıyorum. uyku modunda bi sıkıntı var gibi.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot22
Sorun çözüldü arkadaşlar.
Tavana cam tavan gibi gözüksün diye folyo yapmıştık. Antensiz güzel gözüküyor diye takmadık anteni, deliklerini folyo kapatmıştı ama soğuk sıcak derken orası çok ufak bir çatlak olmuş folyoda içeri su sızmış. Sabah kalktığımda tavan lambasından su damlası gördüm ve lambayı kapatınca sorun ortadan kalktı oradaki elektrik kablolarına su teması yapmış. Anteni alıp yerine taktık böylece delikte tıkanmış oldu sistemde kuruduğu için sorun çözüldü, Tekrardan hepinize teşekkürler
![]() |
|
206 CC (2004)1.6 otm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |