![]() |
|
307 SW yakıt tüketiminiz ne kadar?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rebel35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 Saat 17:29 |
Herkeze Selamlar,
Peugeot 307 SW otomatik 1.6 benzin+Lpg 2003 model 95bin km de araç sahibiyim , İzmride şu an LPG 2,7tl seviyelerinde , yakıt tüketimim karışık 11-12 litre lpgde , 307 sahibi arkadaşlar sizin yakıt tüketiminiz ne kadar??
|
|
Peugeot 307 1.6 Break BVA
Pioneer DEH-1450UB |
|
![]() |
|
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2006 1.6 comfort lpg li var bende de 10lt seviyelerinde tüketiyorum istanbul trafiğinde
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
Rebel35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin aracınız manuelmi otomatik mi ?
benimki izmir trafiğine göre çok yakıyor gibi.. bakımlarınıda yeni yaptırdım. |
|
Pioneer DEH-1450UB |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ayni araca sahibiz. Bende de 2003 model 1.6 benzinli 307 SW var ve 150 bine dayandi. Tuketimimim bu kis aylarinda 7 litre. LPG yok.
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
7 lt.nasıl düşürüyorsunuz işin inceliklerini yani sürüş tekniklerini yazabilirmisiniz?
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() Yaklaşık olarak son 8 aylık ortalama tüketim değerim Lastiklerim de 225/40/18 dir. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bir kere aracim tam ve eksiksiz bakimlidir. Kendim bakimlarini yaparim ve hep orjinal urun kullanirim. Ani kalkis durus yok. Araci aldim alali hala fren balatasi degisimi yapmadim. Bundan ziyade birde aracin optimum surus hizi bana gore 70 km/h'tir. 5. vites 70 e sabitlediniz mi hiz sabitleyici ile, duz bir yolda cok guzel degerler gorebiliyorsunuz ekranda. |
|
![]() |
|
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
daha önce 10 litre diye yazmıştım ama dün tekrar baktım ortalamam düşmüş 8.5 civarı agresif kullanmıyorum, devirli kullanmazsan ve 70 80 civarında kullanırsan bu ortalamalara düşer.
verdiğim değerler istanbul trafikli değerler ama benim aracım seninkinden kısa, kasa farkı çok ta az olsa fark ettirir diye düşünüyorum
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
benim aracın tüm filtre, bujiler, yagı falan hepsi değişti, geçen ay yaptırdım bakımlarını,
ama 11-12 litre LPGye denk geliyor, benzinde nekadara denk gelir bilemiyorum, birde otomatik oluşu ve benim hanımın agrasif kullanışı da etkili olabilir..
|
|
Pioneer DEH-1450UB |
|
![]() |
|
Hocam sizinki yakmıyor kokluyor sanki , valla bravoo..
|
|
Pioneer DEH-1450UB |
|
![]() |
|
Bir kere LPG bastan 10% daha fazla yakar. Sizin araciniz bence normal yakiyor. Ben mumkun oldugunca sehir icine girmemeye calisiyorum. Yoksa dayanilmaz olur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
tabiki lpg %10 15 fazla yakıyor yok benim ortalamam 8 in altındaydı hep agresif kullansam bile şimdi 8.5 9 arası değişiyor psikolojik duruma bağlı olarak :)
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |