![]() |
|
automatic gear fault sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 Saat 15:38 |
evet kronik bi sorunmuş anlaşılan..ama benim merak ettiğim bu sorunu yaşayanlar 2 selenoid valfin değişimiyle sorundan kurtulmuşlarmıdır acaba?
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aşağıdaki linki bir incele istersen |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam arkadaşım sonucunu seninle bi istişare edelim..yanlız senin haftada kaç defa tekrarlıyordu sorunu? benim haftada 1-2 defa en fazla..usta komple şansıman için 4000-5000 tl isteyince beynimden kaynar su döküldü sanki..
|
|
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
Bende de yaklaşık 1 yıldır aynı sorun var ve hiç bir şekilde umursamadım vuruntuları, ta ki geçen gün köprüde yüksek bir gürültü ile automatic gear fault uyarısı verene kadar. Önce yağını değiştirdim sorun devam etti , şimdi de selenoidleri değiştiriyorum ve araba bugün çıkacak servisten. sonucu buraya yazarım.
|
|
![]() |
|
görüşlerin için tşk ederim arkadaşım ama ben şimdilik sadece selenoid valf ve şanzıman yağını değiştirmeyi düşünüyorum belki bu şekilde düzelebilir boşuna revizyon attırıp kendimi 3000-4000 lira masrafa sokmak istemiyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
Peugeotun kronik sorunudur bu sorun, al4 şanzıman hatalı üretilmiş bir şanzımandır, bu sorunu yaşamayan pug kullanıcısı yoktur diye tahmin ediyorum ama genellikle selenoid ve şanzıman yağı değişmesiyle bu sorun ortadan kalkabiliyor. Ustalar çoğunlukla şanzıman revizyon istiyor 3000-4000 lira masrafın olacak der tek ustaya bağlı kalma başka ustalarla da görüş ve forumda bu konu ile ilgili çok tartışıldı yazıldı bir arama yapıp konuları incelersen bu konu hakkında daha çok fikir sahibi olursun.
|
|
![]() |
|
selam arkadaşlar son 1 haftadır devam eden arabamdaki tekleme sorunu için bugün peugeot yetkili servisine gittim.. buji ve bobinin değişmesi gerektiğini söylediler bende değiştirin dedim 350.00 tl ye değiştirdiler ve tekleme sorunu düzeldi.. ve ben ustaya arabamda sürekli olmayan ama yda 1-2 defa olan automatic gear fault sorununu da anlattım usta baktı ve şanzımanın içindeki valflerden kaynaklanabileceğini söyledi bunun değişiminin ise 700,00 tl civarında olduğunu söyledi ama arabamın km si 147,000 de olduğu için kesin randıman alamayabiliriz dedi.. randıman alamazsak şanzımanın değişmesi gerekebilir dedi bunun masrafı da 4.000,00 civarı tutar dedi nerdeyse kafayı yiyecektim..ama ustam önce valfleri değiştirelim sorun düzelebilir dedi.. bu konuda sizinde görüşlerinizi almak istiyorum artık arabayı ciddi ciddi satmayı düşünüyorum
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |