![]() |
|
307 1.6 Confort mu? 1.6 Premium mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FATIH_999 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FATIH_999
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2013 Saat 12:00 |
Arkadaşlar yeni kasa 307 1.6 conformu almak mantıklı yoksa eski kasa 1.6 Premiummu? (max 23 bin TL)
Düzenleyen FATIH_999 - 21 Şubat 2013 Saat 12:17 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
premıum derım tabıkı ama 23ten fazla olabılır fıyatı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
FATIH_999 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FATIH_999
![]() ![]() ![]() ![]() |
eski kasalar bulunuyor hocam var bitane ama yeni kasalarda bir çok sorun
giderildi diyorlar nekadar doğru bilmiyorum içleri aynı confort boş
yeni kasanın çekiciliği var bir türlü karar veremedim
önerilerinizi bekliyorum kafam karışık :( |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam ikiside olsa güzel olur tabi ama bütçe kısıtlı sanırım, zor karar ben olsam bende karar veremem.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
23 e temiz yeni kasa alınır bana sorarsan benim araç yeni kasalardan ve 16 comfort oldukça menunum aracımdan , ama eski kasa premiumlar hakkında bilgim yok
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
gel sana 22500 e benım makınayı satayım :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FATIH_999
İstanbul uzak bana hocam :) kaç binde?değişen boya varmı? hala karar
verebilmiş değilim yeni kasa confortmu eski premiummu ne zor durum yaw
:D
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
lınkı attım :)
|
|
![]() |
|
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Hocam her zaman yeni almak çok mantıklı bir karadır...
Fakat full donanımlı bir arac ama bir kac model alt olmasıda sıkıntı degildir. Benim şahsi fikrim her zaman yorganınızı ayagınıza göre uzatmaktır... Önemli olan bir adımla bu işe girmek sonra bir üst basamaga cıkmak...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |