![]() |
|
Katalitik Konvertör Temizleme Yakıt Tüketim sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2013 Saat 18:10 |
Merhaba arkadaşlar ;
Toplam 1600 km tutan Samsun Mersin gidiş ve dönüşte yaktığım 115 Lt mazottan sonra şüphelendiğim egzoz yada Katalitik Konvertör tıkanıklığı ile ilgili yaptığım araştırmada böyle bişeye rastladım. Hızım 110 ile 125 arası idi. Ayrıca depoyu tıka basa doldurduğumda önceden gidebileceğim km 1060 gösteriyordu artık 850 gösteriyor. Daha önceden bu ürünü kullanan yada ürün hakkında bilgisi olan arkadaşımız dan tecrübelerini bizimle paylaşmalarını rica ediyorum. Ayrıca Katalitik temizliğinde böyle bir yöntem de varmış . Bu aşırı yakıt tüketimi konusunda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar sunar iyi günler dilerim.
Düzenleyen Serco05 - 20 Şubat 2013 Saat 18:21 |
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
115LT yi 115tl okuyunca çok az yaktıgınızı düşünmüştüm mesaja ilk baktıgımda:) ilk yöntemin sıkıntı yaratabileceği düşüncesindeyimDüzenleyen _semihk_ - 21 Şubat 2013 Saat 00:20 |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk yöntemi Fiat bayileri uyguluyor. Ayrıca geliştirilmesinde de Fiat arge de yardımcı olmuş dediklerine göre :) Bilinmeyen bu yakıt artışını çözüme ulaştırmamız gerek eminim bir çok kişi bu tip dengesiz yakıt artılarından şikayetçidir.Hem diyer kullanıcılarada fikir beyan etmiş oluruz. 23-02-2013 C.Tesi egzoz dan başlayacam değişime. O tarihe kadar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ürünle ilgili bilgim yok ama geçenlerde bi yetkili servise uğramıştım. Usta ile test e çıktık. Araç vites geçişinden sonra toparlamada biraz geç kalıyo dedi, katalizör ü temizleyelim bi daha ki gelişte dedi. Bilginiz olsun sizde de var mı böyle bi durum?
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |