![]() |
|
307'im Triptronik geçmiyor sizce neden? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2013 Saat 00:36 |
Merhabalar bugun bir araç sollamak istedim direk triptronike aldım fakat ekranda d'de kaldım ve triptronike geçmedi d'de gibi devam etti motor sıcaklığı 80 derece civarındaydı.Sonra sağa çektim kontak açtım kapadım halen aynı triptronike geçmiyor.1 aydır felan triptronik kullanmadım bugun ihtiyacım oldu ama olmadı yardımlarınızı bekliyorum
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
aslında incelemek .bilgisaraya baglamak gerekir.fakat şanzımanın üstünde vites atıldıgı zaman hangi viteslere geçtigini beyine bilgi veren bir büyük kontaktör var.biz cmf kontaktörü deriz.o arızalı olmuş olabilir.ama bilgisayara baglanıp parametrelerine bakmak daha saglıklı olacaktır. kolay gelsin
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
bakalım hafta sonu götürcem bilgisayara bağlantı için fakat fikrinizi almak istedim ekranda d yazıyor öyle kalıyor ve otomatikteymiş gibi gidiyor.
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
senin okuyucudada problem olabilir.vites kolunun altındadır.senin triptonige aldgını algılamıyor olabilir.
bir elektronik karta benzer.büyük ihtimallede o bozuk olabilir.
|
|
![]() |
|
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzer bir sorunla ben de karşılaşmıştım. konum şarteli ya da konum sensörü dedikleri bir parçayı değiştirdiler. Şanzımanın üst kızmında yaklaşık 45 dakika falan süren bir işlem. Parça ve işçilik 150 TL vermiştim. Dışarda özel bir serviste yaptırdım. Sorun da düzeldi. Kuvvetle muhtemel sizinki de böyle birşeydir. Tabi öncelikle bilgisayara bağlatıp baktırmak lazım ne hata verdiğine
|
|
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |