|
106 ARKA BAGAJ LOGOSU |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
SK108
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: Tekniker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 Saat 14:30 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
106 sı olupta arka bagaj açma alanındaki logosu silinmeyen yoktur sanırım..:))
Benim aracımda da silinme sorunu vardı. Sırasıyla ve değişik bir yol izleyerek farklı bir görüntü ortaya çıkarttım. Daha önce deneyen oldumu bilmiyorum..:)
- Silinen logo alanındaki logo plakasını çıkarttım,
- Reklamcıdan siyah folyo aldım,
- Peugeot anahtarlıklığının (orjinal olan) ucundaki anahtar takmada yardımcı yuvarlak halkayı çıkarttım. Yani sadece aslan amblemi kaldı
- Çıkarttığım logo plakası ile folyo üzerinde şablon çıkarttım ve aynı ebatlarında folyoyu üzerine yapıştırdım.
- logo plakasına anahtarlıktan elde ettiğim aslan amblemini de sağlam bir yapıştıcı ile yapıştırdım.
- Daha sonra arka bagaj logo plakasını çıkarttığım gibi yine sağlam bir yapıştırıcı ile aynı yerine yapıştırdım.
Çok değişik ve güzel durdu kabartmalı gibi oldu..
Yorumlarınızı beklerim.
|
||
106 XS ile yaşıyorum..:))
|
||
cihanpasam
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Çok güzel olmuş eline sağlık
|
||
Roland Garros 2000 206
|
||
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hakikaten çok güzel ve başarılı olmuş,yetenek budur.
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elinize sağlık hocam çok başarılı olmuş
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elinize sağlık hocam.
Not: Konu Nasıl Yapılır / 106. başlığına taşınmıştır |
||
SK108
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: Tekniker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Herkese çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Valla benimde hoşuma gitti kötü duracak diye korktum fakat gerçekten orjinal bişiy oldu..
Elinde anahtarlığı olan varsa denesin derim.:)))
Fakat pejo yedek parça satan firmaların verdiği anahtarlıklar var onlar yeni versiyon aslan logolulardan..Onlarda çok güzel durmuyor onuda denemedim değil..Eski anahtarlıklara daha güzel. Eski versiyon dediğim 1998-2000 MODEL 106 ların orjinal anahtarlılları diyebilirim.
İyi akşamlar,
|
||
106 XS ile yaşıyorum..:))
|
||
konyalı42
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
|
|
işte bu ya helal eline sağlık...
|
||
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu konudan esinlenerek bende yaptım logomu :)))
ben logoyu söktüm aslan logosunuda beyaz olan zeminden söktüm daha sonra zımparalayıp siyah vinilla kapladım daha sonrada aslan logosunu güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırdım daha sonra araca yapıştırdım 2 ay oldu şükür acılmadı
|
||
QWERTY
|
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu anlatımı bi fotorafla taçlandırabilirdin
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
IBRHMCN
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Orjinal anahtarlık alınır :) kesinlikle güzel çözüm ve güzel olmuş bende folyo düşünüyordum ama bu daha şık olmuş tebrikler..
|
||
1999 1.6 GTI ALP BEYAZ 106*
2002 1.6 XT ŞEYTAN KIRMIZI 206 |
||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+308 :)
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gayet şık ve güzel olmuş elinize saglık ;)
|
||
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
|
bizim doğanın 106 sına lazım böyle bişey
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bunu uygulayalım benim arabaya hepberaber,
o anahtarlığı bulabilir miyiz? Not: böyle konularda 0/10 yetenekteyim
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Senin anahrarlıkla kurtarılmıyor Doğan, senin plakayıda sökmüşler arkadaş plakayı folyoyla kaplayıp anahtarlığı üzerine yapıştırmış.
|
||
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
|
bahtsız bedevi gibisin doğan
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
acaba ne uydurabiliriz oraya?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aslanın altında 2-3 mm capında bi tabaka var o tabakayı nasıl uygururuz, mühendis/zeki/yetenekli/tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ederim
Düzenleyen dogan106 - 20 Şubat 2014 Saat 20:29 |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |