![]() |
|
Tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 Saat 10:00 |
merhaba arkadaşlar aracımda 3 gündür tekleme sorunu var.. özellikle araba düşük devirde gittiği zaman ve park ederken tekleyerek gidiyor.. lpg de daha fazla oluyor ama benzine aldığım zaman çok çok daha az oluyor. dün lpg den kaynaklandığını düşünerek lpg servisine gittim ve ordaki usta herhangi bi sorun yok sorun bujilerden veya bobinden kaynaklanabileceğini söyledi.. ama ben bujilerimi daha 2 ay önce değiştirmiştim. acaba sorun neden kaynaklı olabilir..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirimm..bu problemler yüzünden arabayı artık satmayı bile düşünüyorum:(((
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
|
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncell.
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |