![]() |
|
Sade PUG değil kendi aşkımızı da unutmayalım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 Saat 21:57 |
Sevgiliye smsler: * ”Aşk’ın hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur.Başlı başına bir dünyadır Aşk! Ya tam ortasındadır,merkezinde… Ya da dışındasındır,hasretinde!…” * Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı… * Seni Sevdiğim kadar ibadet etseydim ; cennette köşküm olurdu… * Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. hepsi göklerdeydi parlıyordu. ama ben seni güneşi seçtim. bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim… * AŞK BİTTİKTEN SONRA ARKADAŞ KALALIM DEDİLER.. GÜLE BAŞKA İSİM VERSEN DEĞİŞİK KOKAR MI? Kaynağını da verelim emeğe saygı olsun. en güzel aşk sözleri |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet aşıkları görelim bakalım forum ahalisi :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi eline saglik ama bunlar cok geride kaldi yaw sms devri bitti. Artik sosyal medya
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu arada sevgililer gunumu aslanimla beraber gecirdim. Biraz camur olmus sonax ile kopukledim bir guzel duruladim. Kurularken hizli cila attim. LAstikleri arap sabunu ile temizledim. Jant kapaklarini bile detay temizledim.
Icini temizledim. Havalandirdim. Koku surdum :D Hava ve polen f'ltresini cirptim motorun tozunu ulasabildigim yerlerinin yagini temizledim. |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mutlu olmak neden bu kadar zor biliyor musun? Çünkü seni mutsuz eden şeylerden bir türlü vazgeçemiyorsun.. Bi insanı bu kadar sevince, koşulsuz... Bir de üstüne; kavuşamazsan.... Unutamazsın... Bir Gün Herkes Sevdiğine Kavuşacak Dediler , Başladık Ölümü Beklemeye Birde Espirili Ama Düşündürücü Bir Söz : Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum Arabamıda Seviyorumda Onu Bi Başka Seviyorum Ben :) Düzenleyen Cente - 18 Şubat 2013 Saat 22:25 |
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
:) """Aslanımla geçirdim"" güzeldi :)
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
evli olanlar lütfen konu dışıı :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Biz seyirciyiz Burak :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |