![]() |
|
krank sensör soketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 Saat 20:39 |
206 dizel aracımı servise götürdüm ve orda bana krank sensör
soketinin kırılmak üzere oldgunu ve acilen değişmesi gerektiğini
söylediler. fakat tek soket bbulunmuyormuş komple motor tesisatının
değişmesi gerektiğini söylediler. beni bu konuda bilgilendirir misiniz.
ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence soket tamir edilebilir.bbir şekilde uydurulabilir.fakat komple tesisat agır fiyat olur.bence sen başka biryere göster derim.
kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
baska bi yere de gösterdim oda servisten baska yerde dokundurtma dedi.. komple tesisata da 990 llira dediler ne yapacagımı sasırdım :S
|
|
![]() |
|
arakdaslar yardım edecek kimse yokmu
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
kırık olan soketin fotografını çekebilirsen.bende eski tesisatlar var.bir bakarım.varsa yollarım sana
|
|
![]() |
|
tmm hocam ben şu anda okuldayım çıktıgımda çekip gönderirim size
|
|
![]() |
|
![]() |
|
merhaba.
hocam senin gittigin servise bir daha gitme.eger bunun için komple tesisat degiştireceklerse ya işi bilmiyorlar.yada seni saf gördüler :) bunun tamir kiti bile var.sadece maket bıçagıyla ufak tırnagı kesince oluyor. hayır yani bende servisteyim bunun için tesisat daha istemedim 10 yıldır. neyse ben yarın bakarım mesaj atarım. kolay gelsin
|
|
![]() |
|
hocam muğladayım ben,servis yeni açıldı ve ben araştırdım her gelene böyle yapıyorlarmış :) bi girdim bana komple tesisata 1000 tl dediler :) neye uğradığımı şaşırdım.. şimdiden teşekkür ederim.. iyi geceler
|
|
![]() |
|
merhaba. hocam soket bende var.istersen bendeki eskiyi göndereyim.istersen bu soketin yenisi var.dedigim gibi sadece soketin ufak bir tırnagını kesiyorsunuz.istersende referansını vereyim servise git bu referansı istiyorum de.fiyatıda gerçekten ucuz 30 lira. kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun umarım sorunun çözülür.benim 99 model pejo 106 xr aracım var.benimde krank devir sensör soketim kırık.bant ve klips ile tutuyor, ayrıca hararet müşürüne bağlanan soket ve boğaz kelebeğine önden bakınca (adını bilmiyorum bi soket daha var) değişşe iyi olur şeklinde soket mevcut.parçacılar bulamazsın diyor.bu ve bunun gibi soketler konusunda yardımcı olabilirmisiniz.?
|
|
![]() |
|
byx kardeşim.fotografını çekebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
aklımda degil şimdi nasıl bir soket oldukları. kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yazılanların tamamını okudumda yok böle bişey ya! bi soket için nerdeyse aracın komple motorunu yenileyelim dicekler . . bukadarda olmaz arkadas
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
onder hocam size ilginiz için çok teşekkür ederim. özelden mesaj attım onu okudugunuzda bana dönüş yaparsınız. tekrar teşekkür ederim size..
byx kardeş servise götürme adamlarda tamir anlayısı yok herseyi değiştir sıfırla manıgı. onder hocam sizede yardımcı olur inşallah,elinde varsa o parça. sizede geçmiş olsun.. bugra kardes adamlar resmen soyuyo milleti ya. servis yeni açıldıgı için muhtemelen ama dediğin gibi bu kadarda olmaz. ve bunu bitek bana da deği giden tüm müştterilerine yapıyorlar. 2011 model partner vardı adamlar ona da aynı şeyi söylemişler daha yeni arabanın tesisatını değiştirdiler. ve dün sanayiye gittiğimde mazot filtreminde hava kaçırdıgını öğrendim.. hemde daha takalı iki gün olmştu. gidip onlara söylediğimde hemen değiştirmek zorunda kaldılar. bilmyorum her yerde böyle mi ama muğlada ki servisten hiç memnun kalmadım
|
|
![]() |
|
elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
servis her zamn işini garantiye alır arkadaşlar.mecbur kalıyorlar bazen.bende serviste oldugun için biliyorum.tabiki tecrübe en önemli faktör. yolunuz hataya düşürse beklerim arkadaşlar.korkmayın servisten forum arkadaşınız burda :)
|
|
![]() |
|
eksik olmayın önder hocam :))
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
servis tamir yolunu kullanmaz sıfır mazeme takar komple degişir onlar için üçret o kadar önemli deyildir der gecerler yaprırsan yaptırısın yaptırmassan cıkar gıdersın ama dişarda usta bir elektirikçiye gitsen sana o soketi uydurma veya bulur takar ve işini ucuz yoldan halledersin
|
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
usta benim için en önemlisi gaz kelebekteki soket. geç kaldığım için kusura bakmayın yoğunluktan ancak fırsat bulabildim.şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |