![]() |
|
Anahtar kartı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2013 Saat 00:02 |
Merhaba dostlar,
Geçen gün yeni tip bir sustalı anahtar kabı siparişi verdim geldi. Yaptırmak için anahtarcıya gittim adam 5dk da çekti çip ve devreyi taktı eskisi gibi oldu. Eskisi de sustalı tipti ama çok eskimişti. Bu aldığım daha düzgün ve sağlam. Düğme ksımı su geçirmez ve sustası kabından bağımsız. Adam ankaradaki en iyi anahtarcı imiş. Sordum bu kumandayı kopyalayabilir miyiz diye. Eğer anahtar kartın varsa yaparız dedi. Ben de yle birşey olmadığını söyledim muhakkak ilk aldığında olacaktır dikkatli bak dedi. Öyle bişi olsa dikkat ederdim ne ruhsatta ne torpidoda ne anahtarların yanında ne de kullanım klavuzunda öyle birşeye rastlamadım. Bu kartı veya kodu nasıl bulabilirz. Muhakkak servis bunu sağlar ama muhattap olmak istemiyorum servisle bunun daha kolay bir yolu var mıdır acaba ? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklında olsun Ali, benim kumanda bozulmuştu yeniden sıfır anahtar yaptırdım, piyasada 30 yerden fiyat aldım en uygun fiyatı servis verdi, hatta servisler arasında da uçurum var 182'den 270 liraya kadar farklı fiyatlar veren oldu.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Servisten baska bir yolunun oldugunu sanmiyorum. Anahtar karti soyle birsey:
![]() Düzenleyen koliva - 17 Şubat 2013 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Cabaya gerek yok idare edecegiz tek kumanda ile oyleyse
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Artık vermiyorlar mı acaba bu karttan.
|
|
![]() |
|
Arabayi almaya ben gitmedim ama anahtarlarin yaninda oyle bir kart yoktu. Kitapcik ve rruhstta a oyle bir kart yokk anlamadim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Olması lazım.Anahtar kaybolduğunda servis sizden o kodu ister.Sıfır almışsın heralde aracı.Bi sor derim.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Servis kodu istemiyor ben serviste anahtar yaptırdım kartı verdim almadılar gerek yok diye, hatta kart kazılmamıştı bile sonra eve gelince kazıdım kodu biyere kayıt edeyim diye.
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
aracın ruhsatıyla servise git dostum.şase numarası ile sisteme girip görebiliyorlar.belki az buçuk para istiyebilirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |