![]() |
|
206 Anahtar kabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2013 Saat 23:26 |
![]() ![]() Düzenleyen bonal - 16 Şubat 2013 Saat 23:28 |
|
al pejonun dizelini, sev köyün güzelini
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam eğer kumandalı anahtarın kumanda kısmını kopyalamak isterseniz iş meşakatli. Tanıma olmayabilir. Araçla beraber verilen bir kart varmmış. Ben de yok öyle bişi. O karttaki numara ile kopyalıyorlar . İyi bir anahtarcıya gitmeniz lazım.
|
|
![]() |
|
bonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
O kartdan bende de yok. Ama, numara belki şasi no ile tekrar alına bilinir.< id="_npwlo" ="applicationpwlo" height="0">
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
servisle muhattap olmak gerekiyor benimde en sevmediğim iş. Kibirli kendi dünyalarını yaratmış servis çalışanları bir kaşıkta boğulası tavırları ile beni delirtiyor.
Ben bu numara nasıl alınır diye başlık açacaktım açıyım belki size de faydası olur. |
|
![]() |
|
Ben de servisle görüşüp anahtar ve kumandanın bir arada olan anahtarlığın maliyetini öğreneyim. Hem yedek anahtarım yok hemde diğer kumandanın içi bu kabın içine sığabileceği pek benzemiyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Burada bu işi becerebilecek bir anahtarcı bulabilirsek ne ala! Bakalım bizden ne kadar isteyecekler. < id="_npwlo" ="applicationpwlo" height="0"> |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |