![]() |
|
Benzinli aracım dizel gibi ses çıkarıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
thejackal44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2013 Konum: ev Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2013 Saat 17:11 |
Merhabalar. 2002 model peugeot 307 1,6 kullanıyorum. yaklaşık 2 aydır aracım benzinli olmasına rağmen dizel gibi ses çıkarıyor. bu arada lpg yok. 2 ustaya sordum biri dediki:yağdan olabilir,yağ beklemiştir, yağ hava almıştır yağı değiştri geçer dedi. İkinci usta ise:Hava filtresi yerine tam oturmamıştır dedi. Benimde kafam karıştı iyice. Bu forumda benzer sorunla karşılaşan veya bu işi çözen varmıdır. teşekkür ederim. km 85000 de. Ayrıca yakıtıda çok yiyor.
Düzenleyen thejackal44 - 16 Şubat 2013 Saat 18:10 |
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hava filtresi kontrolünü kendiniz yapabilirsiniz.Yakıta etkisi de çok
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
yağ tamamda hava filtresi neymiş ya
![]() |
|
![]() |
|
GarajTürk ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GarajTürk
![]() ![]() ![]() ![]() |
iticiler vuruyordur, Motor yağını değiştirin.
|
|
Garage Türk Özel Servis
Mehmet CEYLAN 7/24 0533 426 14 03 |
|
![]() |
|
thejackal44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2013 Konum: ev Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
Arkadaşlar çok sağolun ama hepiniz farklı bir şeyler yazmışsınız. Tabi yine teknik desteklerinizi bekliyorum, saygılar
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
sesin tam olarak geldiği yeri videoya çekip koyarsan daha çok yardımcı oluruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
en kısa sürede videoya çekip eklerim
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
videoyu çektim ama bu foruma yükleyemedim, bulunduğum yere en yakın usta 100 km, bu nedenle öğlen ankaradan bir ustaya telefonda dinlettim sesi bana dediği:"duyduğum kadarıyla ve benim telefonda kendisine anlattığım kadarıyla iticilerdendir, subap iticileri" dedi, maliyetini sorduğumda ise bunun 16 adet olduğunu kaçının bozulup kaçının sağlam olduğunu öğrenmek için sökülmesi gerektiğini söyledi. bunların tanesi orjinali 25 tl' miş. Siz sevgili arkadaşlardan isteğim bu ses beni ne kadar daha idare eder. çok km yapmıyorum ama bu ara ustaya gidemem. bundan sonrası için ne yapabilirim. teşekkürler
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
yok mu bir şey diyen
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam videoyu youtube yüklersen foruma koyabilirsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
sevgili arkadaşlar, bu arıza beni ne kadar idare eder. |
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İtici sesi hocam, yağını değiştirdinizmi siz aracın?
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
sübap fincanı gibi gözüküyor ,
sürekli yapıyor mu yoksa motor sıcakken falan mı yapıyor yağ değişimini geciktirdin mi yada kalın yağ koydun mu araca?? Eğer sorun dediğim gibi sübap fincanlarından ise sorun sadece sesin yüksek çıkması başka bi zararı yok araştırmalarım sonucunda. aynı sorun bende de var eğer sorun oysa ve tamir ettirmeyi düşünürsen fincanların tamamını değiştirmeni öneririm ben arızalı dedikleri 2 tanesini değiştirdim bi süre sonra diğerleri de ses yapmaya başladı kışın çok fazla sıkıntı yok ama sıcaklarda özellikle ses artıyor.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
Evet yağı 5 ay önce zamanında yetkili serviste değiştirdim. Ses yaklaşık olarak 2 aydır var, çok km yapmıyorum. Ses sürekli çıkıyor ilk çalıştığında da yolda giderkende, sürekli yani. Yapmam gerekn nedir, ilçedeyim, usta yok bu durum beni ne kadar daha idare eder. Birde subap fincanı ile subap iticisi farklı şeylermi oluyor. En azından subap iticisinin 16 tane olduğunu öğrendim. Yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim, saygılar.
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
evet aynı şeyler fincan itici... kardeş bizimkisi tahmin dediğim gibi eğer bu iticiden ise sadece rahatsız eden sesin sorun olduğunu biliyorum bunun dışında bi sorun çıkartmıyor ama şimdi senin sorunun tam olarak iticilerden mi olduğu konusunda birşey diyemem ama fiyat olarak serviste bu 16 fincanın tanesinin 40 lira civarı olduğunu biliyorum forumlardan araştırdığıma göre yağ pompasında arıza olduğunda yağı iyi pompalayamaz ve ses yapabilir demişler..
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
anladım arkadaşlar sağolun, ben yine iyi bir ustaya gideyim fikir alırız, kontrol ettiririz, varsa sıkıntı gideririz.
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
usta bekleniyor
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
beklemedeyiz
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
gevşek buji yoksa ses subap iticilerinden geliyor yağ doldurmuyor motor içi yağlama temizleme yapılıp yağ değişip düzelmezse iticiler değişecek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |