![]() |
|
Spor Yayın ön takıma zararı var mı?(106) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2013 Saat 13:04 |
S.A arkadaşlar bende 106 Quicksilver var. Benim aracın ön takımından ve direksiyon kutusundan ses geliyodu. Geçen hafta yaptırdım. Daha sonra ise aracıma 5 cm'lik eibach marka spor yay taktırdım. Usta, bana spor yay takarsan ön takım daha çabuk bozulur, tekrar yaptırmak zorunda kalırsın dedi. Sizce ustanın dediği ne kadar doğru. Yani spor yay gerçekten ön takıma zarar verir mi. Spor yay takan arkadaşlarımiçin diyorum ''sizin de araçlarınız da böyle bir şey oluyo mu.'' Yani spor yayın ön takıma herhangi bi etkisi oldu mu. Yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
esmer_38_tc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esmer_38_tc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm malesef öyle bozulmayaı erkene cekıyor.. kaca yaaptırdın direksiyon pompasını
|
|
hızlı düldül
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Ön takım daha çabuk bozulur bu birazda kullanımla ilgili. Ağrasif kullanmana bağlı.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Esneme payı azaldığından olsa gerek daha çabuk bozuluyor. Direksiyonu kaça hallettin ?
|
|
![]() |
|
az57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fabrikasyon ölçüler orjinal yaylara göre olduğu için spor yay taktığında araç alçaldığında ön salıncak ve z rot üzerine baskısını artırır bu yüzden ömrünü kısaltır . fakat tabi bu demek değildirki hemen bozacak . 106 ya da emekli arabası gibi binilmez . kullanacağın yerde önemli bozuk yolda çok kullanacaksan tavsiye etmem . ben 5 cm kullanıyorum 3 yıldır 2 z rot değiştirdim orjinal servisten aldım 20 tl 1 seferde salıncak sağ sol alt rot değiştirdim 20 - 20 = 40 tl yani anlayacağın doğru kullanımda sorun olmaz .
|
|
![]() |
|
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
hocam direksiyon pompası değil kutusunu yaptırdım
|
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
mermi6458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mermi6458
kaça yapıyorlar dıreksıyon kutusunu kardes
|
|
mermiii
|
|
![]() |
|
işçilikle beraber 250-300 arası
|
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |