![]() |
|
Spor Yayın ön takıma zararı var mı?(106) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2013 Saat 13:03 |
S.A arkadaşlar bende 106 Quicksilver var. Benim aracın ön takımından ve direksiyon kutusundan ses geliyodu. Geçen hafta yaptırdım. Daha sonra ise aracıma 5 cm'lik eibach marka spor yay taktırdım. Usta, bana spor yay takarsan ön takım daha çabuk bozulur, tekrar yaptırmak zorunda kalırsın dedi. Sizce ustanın dediği ne kadar doğru. Yani spor yay gerçekten ön takıma zarar verir mi. Spor yay takan arkadaşlarımiçin diyorum ''sizin de araçlarınız da böyle bir şey oluyo mu.'' Yani spor yayın ön takıma herhangi bi etkisi oldu mu. Yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewt dogru solemıs ama bıraz dıkkatlı kullanırsan aracı pek sorun cıkarmaz, risk var tabi yayın
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
spor yaydan dolayı bendeki z rotlar gidik durumda kardeşim. bi yolunu bulup değiştirirsem z rotlarıda yenilicem.
ustanın dediği doğru fakat arabyı kullandığın yol çok bozuksa doğru. ama dikkatli kullanırsan ve çukrlara girmemeye özen gösterirsen hiç bir sorun yok.
|
|
![]() |
|
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Cevaplayan arakadaşlarıma tşk ediyorum. Dğer arkadaşlarımdan da bekliyorum :)
|
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yol durumlarına ve kullanıma bağlı bi etken dikkatli kullanırsan sıkıntı yaşamazsın ben görüntüsü için katlanıyorum şehir içinde hız yapmıcağın için yavaştan takılırsın benim gibi :)
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
spor yay aracın altını yere yakın yapar aracın altı yere ne kadar yakın olursa otobanda yüksek hızda direksiyon hakimiyeti o kadar rahat olur tabi amörtisörde sert olması gerekli yumuşak amörtisörde bozuk yolda salınım fazla olur sürekli altını vurursun dikkat ister.aracın ön takımın bozulması kullanıma bağlıdır hor kullanırsan normal süspansiyondada çabuk bozulur.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bence yavaş da kullansan zararı var çünkü tepkimeleri daha kısa ve alttakıma yansıttığı için illaki sıkıntı çıkarır ama keyfide başka hani hele 106 da falan..
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
en basitinden aksların şanzımanla olan açısı değişiyor. lalelerin açısı değişiyor. durması gerektiği gibi durmuyor. mekanik dişli bunlar sonuçta orjinali gibi tutunmuyor dişler birbirine. bu yüzden ömrünü kısaltıyor illa ki . parça değişirken kalitesini tak o yüzden.
dandik bir sıfır aksın 5 cm lik yayla 2 haftada dağıldığını biliyorum
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |