![]() |
|
307 1.4 HDI XR Sunroof beyni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kamawor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 Saat 17:38 |
2004 model 307 1.4 HDI XR aracımın sunroof beyninde problem var çıkma bir beyin bulup takarsam çalışırmı bu konu hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olabilecek birileri varmı?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne gıbı sorunu var kıı kolay kolay bozulmaz sunroof beynı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
kamawor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
arabayı çalıştırırken yeğenim aynı zamanda sunroof un anahtarını çevirdi. bir kademe açıldı o şekilde kaldı ne açılıyor nede kapanıyordu. bir tamirciye götürdük bir şekilde tamamen kapattı. 1 ay önce sunroof tamiri yapan bir yere götürdüm. beyninde problem olduğunu söyledi (motoru haricen çalıştırmışlar motor çalışıyormuş) 2-3 tane beyin bulup denedi ama çalıştıramadı.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
tamırcı denedıgınde sende yanındamıydın..suanda hıc calısmıyo mu? nasıl resetlendıgını bılıyomusun sunroofun?
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
hayır ben hiçbir aşamasında yoktum (çalıştığım için) babam arabayı tamirciye götürmüştü.
açık söylemek gerekirse sunroof beyninin arabada nereye takıldığını bile bilmiyorum. resimlerini ekledim biraz silinmiş silik kısımları yazayım LL13 ve KW48/03 bu beyinden bulmam gerekli ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |