![]() |
|
206 EKRANINDA SORUMSUZ HAREKETLER :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 23:10 |
SLM ARKADAŞLAR BNDE 2000 PUG XS VAR BU 4 LÜLERİ YAKTIĞIMIZ YERDEKİ EKRAN KAFASINA GÖRE HAREKET EDİYOR BAZEN YANIYOR BAZEN SÖNÜYOR BAZEN YARISI YANIYOR GİDİP GÖSTERMEDİM BURDAN BİLEN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM BİLMEDİĞİM Bİ KONU OLDUĞU İÇİN İLK ÖNCE ÖĞRENMEK İSTEDİM
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oncelikle kucuk harfler kullanmaya dikkat et kardes
![]() Düzenleyen cerci07 - 13 Şubat 2013 Saat 23:15 |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
büyük harf ne anlama gelio ki ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için kullanmak yasaktır, forum kurallarında yazmaktadır.
Düzenleyen Serco05 - 13 Şubat 2013 Saat 23:38 |
|
![]() |
|
hmm pardon krdşm bilmiyordum
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
soketini çıkar tekrar tak belki düzelebilir
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
ekranın içindeki lehim atmıştır 206 ekranlarda oluyor herhangi bir elekronikçide lehimlerini tazelet
|
|
![]() |
|
hmm sağolun arkadaşlar ilgilendiğinz için bi kontrol edicem bu ddiklerinizi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |