![]() |
|
depo delikmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 10:50 |
arkadaşlar merhaba. arabam 2001 206 XT 2 ay oldu alalı geçen depoyu fulleyeyim dedim. 175 liraya geldi alttan şarıl şarıl benzin akmaya başladı hemen pompayı durdurdum. pompacı depon üsten delik dedi. deponun üstünden delinmesi mümkün mü? bi arkadaşımız contası bozulmuş demişti ama hiç başına gelen var mı? araç 35 krş yakıyo 25 krş unu kendisi yakıyo 10 krşu havaya uçuyo...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sizin pompacının gözlerde x-ray var heralde nası direk görmüş deponun üst kısmınıda deponun üstü delik demiş?
yani bencede üsten nası delinsin, contalarla ilgilidir muhtemelen.. yakıtlar bu kadar pahalıyken bence biran önce yaptırın, geçmiş olsun..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
euro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Arabamı bir arkadaşa vermiştim. Altını bir taşa vurmuş ama söylemedi. Sonra aynen senin başına gelen olay oldu benzini fulledim 1 litre falan yere aktı. Meğer alttan vurunca tam şamandıraya geliyor oda yukarı basıp plastik olan kapağın kenarını çatlatıyor. Kapak falan değiştik deponun dip sacını düzelttik.
Belki seninde aynı olabilir. Yakın zamanda altını falan vurdun mu ? yada emanet verdinmi birine ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam aracı ilk aldığımda bendede olmuştu pompacı depo kapağına kadar d0ldurmuş, sonra koltuğun altından mazot akmaya başladı 2-3 LT mozat aktı kesildi hemen servise gittim, deponun üzerinde tahliye hortumu var ordan fazla konulan yakıtı atar tabanca attıktan sonra doluma devam etmeyin dediler, 5 senedir depoyu hep fulluyorum tabanca atınca bırakıyorum sıkıntı yaşamadım
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
saolun arkadaşlar aynen düşündüğüm gibi contadan veya kapaktan kaçıırıyo galiba yoksa deponun üstünden delinmesi imkansız bişey. sanayi göründü yine bize.
euro kardeşim ben hiç vurdmadım zaten alalı 2 ay fln oluyo emanette verdiğimi hatırlamıyorum. araba 35 krş yakıyo tahminime göre çünkü benzin uçtuğu için sağlıklı tahminde yappamıyorum. duyanlar azraille maytap geçiyon hemen yaptır depoyu diolar
![]() |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
selam deponun üstunde veya yanında biyerde çekvalf olmalı o çatlamış olabilir kontrol edin. ben 15 gün önce depoyu fulledim o bahsettiğim parça çatlamış allahtan damlarken gördüm hemen müdahale edildi,gerçi parçayı sıfır almak için depoyu komple veriyorlar. bizde araya hortum takıp sorunu giderdik şimdilik.bulabilirsem çıkmacıdan falan alacam,geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
ertkrdvt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2013 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
arkadasım sımdı aynısı basıma geldı aracı 2 gun önce aldım depoyu fulledım pompacı bastıkı bastı eve geldım akıyo ama fazlayı atıyormuuşşş korkulacak bısey degılmışş :D
|
|
ertkrdvt66
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
fazla yakıtı atar arkadaşlar delik felan değildir muhtemelen, pompa attıgı zaman rakamı yuvarlamak için ilave isteyin ağzına kadar doldur demeyin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |