![]() |
|
xenonlarım cortladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 09:46 |
geçen gün muayenede sıkıntı oluyormu diye sormuştum dün akşam iş dönüşü baktım farlarım yanmıyor
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xenonların yenisini sahıbındenden 60 tlye alırsın orjınal bir sey olmasada idare ediyor 6 ay kullandım sıkıntı yok 30 tl cok vermissin bence
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Geçmiş olsun hocam. Daha iyi olmuş bana kalırsa ampül değiştirme derdiniz kalmamış.
Ayrıca balans yanlış olmuş. Balast dır o voltaj yükselticidir. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
abi, philips x-treme visiona 70tl verdim. H7 tek çift ![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
adamdada sıfırı 60 liraydı balansın, ama bir tane işimi görür mü bilemedim, ve ilk defa başıma geldiği için verdim 30 lirayı iki sarı ampüle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hakkaten 30 lira olurmu ya sarı ampül
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Eyvallah sağol. sarı ışık daha kuvvetli geldi bide xenonlara göre :) aynen değiştirme derdi ortadan kalktı şimdilik geri dönmessem xenonlara, valla usta balans deyip durdu akşam doğrudur senin söylediğin :) yaşlı adam dili o kadar dönüyodur :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
demeyin öyle içime oturuyor şimdi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
haklısın abi almaya karar verdiğimde kıvrandım baya bulamadım. Belki arkadaşın aracına takılan ampülde o fiyata değebilecek birşeydir. |
|
![]() |
|
inşallah :) markasınada bakmadım hiç akşam vakti hallolsunda evime gideyim diye.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
suleyman2392 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman2392
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende ıkı adet mevcut ıstersen satabılırım sana h7
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |