![]() |
|
106 vites geçişi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 09:15 |
Benim 106 xr, 1 ve 2'nci vites geçişlerinde biraz zorlanma yapıyor durmak uzereyken 1'e attığımda ve 2'yi istediğinde 2'ye attığımda biraz zorlanıyor vites geçerken ama 2den sonrasında sıkıntı yok neden olabilir acaba? durduğum yerde bi sıkıntı yok ama yumuşacık geçiyor 1'e ve 2'ye
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ve 2 vites dişlilerinde sıkıntı olabilir ilk önce bir şanzuman yağına bak tamamla gene sorun geçmezse dişlilerdedir.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
şanzıman yağı nereden kontrol ediliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? forumu karıştırıcam şimdi vardır belkide ama yardımlarınızı bekliyorum:) kontrol ederim olmazsa masraflı bir iş midir dişliler acaba?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
malesef biraz masraflıdır dişli işi,şanzuman sökülecek dağıtıcak gereken parça değişimi ve tekrar toplanıp takılacak.ama gerekiyorsa yaptırmalısın inşallah bakımla çözülür işin. bendede bu sorun vardı hatta hafif boşlukta var viteste ama kullanmayı engellemiyor.ben 75/80 total şanzuman yağı aldım 3 lt. eski yağ boşaltıldı yeni yağ konuldu.teste cıktım vites daha zor geçiyor anlamadım.sabırla 1 hafta 15 gün kullandım sonunda cok rahat bi şekilde vitesler geçmeye basladı.belkide yeni yağ şanzumana alışma süresi gibi bişey oldu. :-) ustaya gidersen 10 dakikada değişimi yapar. geçmiş olsun. |
|
![]() |
|
En kısa zamanda dediğini yapmaya çalışıcam inşallah yağ ile çözülür problem. Bu arada bende bahçelievlerde oturuyorum tanıdığın usta varsa tanışmak isterim bir ara.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
şanzuman yağını sen halledemezsin o yağ sol tekerleğin oradan değişiyorki teferruatlı bir iş.
Düzenleyen outlaw - 13 Şubat 2013 Saat 12:51 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
usta 10 dakikada hallediyormuş hiç kurcalamaya gerek yok zaten :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |