![]() |
|
206 ıcın strombolı jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 Saat 22:24 |
|
![]() Düzenleyen driver_can - 12 Şubat 2013 Saat 22:46 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Beyaz arabaya 1e1 oluyor. Hani cuk diye oturuyor deriz ya o tabir hayat buluyor bu jantta. Mersolarda da benzeri var çok hoşuma gidiyor bu jant.
|
||
![]() |
||
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Buyrun arkadaslar buda jantın takılı oldugu bır arac bunlar 17 buyuk ıhtımal elımde bırde kırmızı 5 kapı bır aracta takılı resmı var.Ben 16 takacagım.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
audi tt de görmüştüm güzel 206 yada küçük jant yakışmıyor bu gösterdiğin jant güzel duracaktır.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
seviyorum bende bu jantı kendi aracıma bile bundan düşünüyorum yakışacaktır aracınıza
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
![]() Düzenleyen driver_can - 13 Şubat 2013 Saat 00:06 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hocam lastigin olcusunu orantili tuttugunuz surece camurluk boslugu 17 bile taksaniz degismez. yoksa 14` janta 75 yanak lastik alin bakin nasil doluyo o bosluk
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
aracıma 195-45-16 lastık takılacak aynı zamanda yukarıda belırttıgım uzere 5 cm lık yay ve torsıyon ayarıyla arac basılacaktır.
|
||
![]() |
||
|
Galiba 10 numara 5 yildiz gibi bisi olacak ![]() |
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
bu jantta hiç kararsız kalınırmı ya benim çok hoşuma gitti bende almayı istiyorum ama benim arabamda yay yok varsada ben bilmiyorum zaten babamda biniyo bazen tek kullanıcı olmayınca sıkıntı olur diye biliyorum maliyeti ne kadar usta bunun jant ne kadar lastık ne kadar
|
||
![]() |
||
|
sahibinden de ilanı vardı bir ara sonra kapanmış bir daha ulaşamadım. İzmirde satılıyor o da 800 küsürdü sadece jant. Kazım karabekir i gezmek lazım. |
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
|
||
![]() |
||
|
Serviste 16" ariane 1100tl ye fln geliyor. Orjinal . Bunlar orjinal değil replika kalitesine göre alınabilir bence sonuçta zevk meselesi. 100tl ye beğenmediğim bir jantı alacağıma 200tl ye hoşuma giden bir jantı allmayı tercih edeirm. Bu jantın orjinali 17" servis fiyatı nasıl bilmiyorum. 307ye bulursanız 17" orjinalin,i alın. ben 16" almak mecburiyetindeyim 17" de çok sorun oluyor. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
|
||
![]() |
||
|
Hocam, Uygun ölçüdeki lastikleri kullandığınız sürece jantın boyutunu değiştirmek davlumbaz boşluğunu etkilemez. Piyasada satılan yayların amacı süspansiyonu 2 ila 11cm aracı kısaltmak. Bu kısaltmadan ötürü araç yere yaklaşır. Zevk meselesi. ben sürüngen olucam dersen al 7cm lik yay kitini sürüne sürüne gez. yok biraz insin dersen ki bence gerekir 3.5cm einbach mis gibi olur. yok bana yetmedi biarz daha dersem 5cm kitler var. |
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
arkadaşlar 206 larda 14" jant var normalde sürtmüyormu jan ebatlarını büyütünce
|
||
![]() |
||
|
185/65/14-175/65/14 195/55/15-195/50/15-185/55/15-185/50/15 205/45/16-195/45/16 205/40/17 ebadındaki lastikleri kullanabilirisniz. LAstiğin sürtmesi sadece taban genişliğinden kaynaklanmaz. Kullandığınız jantın iç derinliği de önemli. Piyasa da ET değeri veya iç Offset değeri diye geçer. 206 araçlarda bu değerin 23-26 arasınd aolması gerekkir. Bu değerlerin altına veya üstüne çıktığınızda lastiğin sürtme ihtimali yine yüksek olacaktır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
arkadaşlar 206 araçta 25 et değerinde 7.00 ofset 16 jant kullanabilir miyim peugeot için üretilmiş olan 308 stromboli jantın replicası olan bir jant.Herhangi bir sürme yapar mı yada dışta kalır mı?Jantı aldım fakat bikaç güne takılacak.Kafama takılan çoğu 16 jant 6.5 ofset bu 7.00 ofset
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
benim favorim de bu jantlar.. hatta elinde olupta satan olursa anlaşabiliriz :)
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
|
Ben de bu jantlardan almayı düşünüyorum 16 inch olanını fakat arabamın rengi çelik gri yakışır mı diye tereddütlerim var ayrıca istanbulda bulabilceğimiz bir yer yok mudur ?
|
||
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |