![]() |
|
airbag ışığı yanıp sönüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 Saat 21:49 |
sevgili forum üstadları, airbag ışığı yanıp sönüyor önceden de söylemiştim. Şu koltuğun aytındaki bahse konu kabloları bir türlü bulamadım. bir resmi falan var mıydı sitede. ? Bir de sol hoparlör soğuk gelmesi . çözen var mı acaba? epey bir taradım siteyi bulamadım sanki?
|
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracının koltuk yanlarında airbag yoksa, koltuk altlarında kablo aramana gerek yok...Benimde başıma böyle bir olay geldi direksiyon altında ki sigorta kutusunu açtım baktım soketin birisi tam klipslere oturmamış vaziyetteydi düzelttim sorun gitti...Hoparlörün olduğu gerden soğuk gelmesi olayını çözmek istiyorsan kış günü camlar açık gezme derim... Sol camı açarsan sağ hoparlörden, sağ camı açarsan sol hoparlörden soğuk gelir. Uzun yolda fırtınalar kopar...Bu sorunun kaynağıda cam fitilidir.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Airbagla ilgili bir fikrim yok ama soğukluk için önerim var. Aynı sorun ben de de vardı. 10mmlik ses yalıtım süngerini kapının süngerine göre kestim ve çift taraflı sünger bant ile kapıya yapıştırdım. tamamına yakın ölçüde kesildi. Düzenleyen Alicilik - 13 Şubat 2013 Saat 01:58 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Airbag ışığı için konuya bi göz at
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25629&title=206-airbag-zdm |
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler bu linki görmüştüm. Bu denileni yaptım ama bende kablolarda bir sorun yoktu. bir de bu arkadaşın aracındaki airbag sadece yanıyormuş . benimki bi saniye yanıp bi saniye sönüyor. sürekli böyle. yanıp-sönüyor.süreklli yani. bir de bu olay koltuğu sertçe geriye çekmeden önce yoktu. o yüzden koltuk altında kablo aradım belki kopmuştur diye ama bulamadım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |