|
407 alıyorum yardım yüksek km, bilgi ekranıvs |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
babatolia
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babatolia
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 Saat 20:38 |
2006 407 1.6hdi executive 260.000km"de bir araç var bir tanıdığımda, tamamen yetkili servis bakımlı, ankara arabası ilk sahibi, genelde uzun yolda temiz ve düzgün kullanılmış ve günlük kullanılmaya devam ediyor. 180 binde turbo servisde değişmiş ve servis periyodik tüm değişim bakımları yapılmış. genel olarak düzgün temiz sadece ön ve arka tamponda boya var. bu aracı satın almak istiyorum ve bazı sorun-sorularım var,
1- aracın yüksek km"si bana ne gibi sorunlar açabilir, ne gibi bir teste sokmalıyım, 2- kronik bilgi ekranını sorunu var, nerede ne kadara değiştirebilirim, 3- lastik basınç sensör arızası veriyor, nerede ne kadara değiştirebilirim, 4- bu aracı ne kadara satın alsam iyi, fiyatı bana bırakıyor ona ayıp olmayacak benimde işime gelecek rakam ne olabilir? teşekkür ederim. |
|
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir yandan katılıyorum, bir yandan katılmıyorum. 260 bin tamam çok ama 400 bin giden 206 biliyorum, kaldı ki bu 407, daha sağlam olsa gerek. Ama bu demek değil ki bu araba da 400 bin yada fazla gider, tamamen kullanım ile ilgili, tamamen bakım vs. ile ilgili. 400 bin küsürlerde 206 van gördüm, çatur çutur biniyor adamlar, bir sorunları yok, ama 60-70 binde bitik arabalarda var. Göral 300 liraya baştan aşağı bakıyor, abc 200 e bakıyor, baştan aşağı inceliyor, motor, mekanik, kasa ne varsa. almadan önce muhakkak yetkili servise git, tanıdık usta var falan işlerine girme bence.
|
|
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
okadar kmde arac hemde dizel ALLAH yardımcın olsun sen çooooooooooookkk sanayiye gidersin dikkat et
|
|
babatolia
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babatolia
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
an itibari ile vazgeçildi cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
|
|
Feyribas
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadasim alirsan simdiden hayirli olsun. Benimde exe black cd versiyonundan var. Aracim 180 bin kmde. Oyle herksin dedigine bakma. Sadece saticidan araci ne araliklarla şervise goturmus, hangi yagi kullanmis ve kayis gruplarini ne zaman degistirmis. Bu soylediklerim normal ise, fiyatta uygun ise, kimse seni tutmasin. Duzgun ve duzenli bakim ve dogru bir yag kullanirsan en az 500 bin gorursun o motorla... Saygilar...
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KM'den yana hiçbir sıkıntı yaşamazsın abicim daha neki o km. kafanı yorma bizim Türk milletinin klasik cahilliği. Peugeot 2000 model üstü tüm araçlarda motoru öldürmeniz imkansız. bakımını yap ÖMÜR boyu git. hele hele ki Peugeot ta. ki diğer markaların çoğundada böyle. Japon çin kore malları hariç ( çekik ggözlüler yani ) bu konuda en gerekli bilgiyide MYPEUGEOT'tan yada Orjinal servisinden öğrenin çünkü onlara 1 milyon KM de araçlarda geliyor 3 milyon km de araçlarda geliyor. onlar bu işin erbabı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |