![]() |
|
Araca bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 Saat 14:06 |
Akadaşlar aracın yaglarına baktırdım motor yağını değiştittirdim.Filtre değişti ve ustaya 100 tl verdim.Araç iyi ama sag tarafta ses olduğunu söyledi öyle tehlikeli birşey yok dedi bir dahaki bakımda onuda yaptıracağım.Egzos patlaktı üzerinde 206 egzos vardı ben orşjinal 306 egzos taktırdım ve 150 tml verdim egzos ucu çirkin duruyordu onuda değiştittirdim.Bide sag kapı kilit çalışmıyordu onuda yaptırdım 20 tl verdim gerçi birşey değişmedi ama 20 tl aldı usta benim merak ettiğim bu fiyatlar normalmi?
Arkadaşlar egzos değişti ama usta bozuk olan yani eski egzos içinde katalizör parçaları var dedi bu bana ne gibi sorunlar açar ileride yada sorun olmazmı? Düzenleyen silivriserdar - 12 Şubat 2013 Saat 14:25 |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |