![]() |
|
Tüvtürk Randevu hakkında yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ectorq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 15:27 |
Arkadaşlar geçen gün bugun sabah için randacu almıştım fakat işlerim yüzünden gidemedim internettendede geri iptal edemedim arayamadımda şimdi ne olacak . Google amcadan ufak bi araştırma yaptım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi acaba ?
|
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrar randevu almanız gerekiyo sanırım |
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
Ectorq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gitmem için tekrar randevu alacağımı biliyorum . Randevu aldığım saatte gidemedim hatta hiç gidemedim :D Bu yüzden işgal ettiğim için acaba herhangi bir ceza vb. gibi şeyler alabilirmiyim ?
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Herhangi bir ceza falan ödemiceksin bildiğim kadarıyla 3 sefer randevu alıp gitmezsen arabanı 1 yıl boyunca muayeneye götüremiyorsun.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
yok kardeş ceza filan yemezsiniz merak etmeyin :) zaten anons geçiyo baktılarki yoksun devam her türlü :) |
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bende bugün aldım randevu çarşamba günü gideceğim İnşallah. Tuvtürk Tarafından gelen mailde yazanları kopyalıyorum senin için ; Önemli Uyarı ve HatırlatmalarBir plaka için alınan Düzenleyen rifatseker - 11 Şubat 2013 Saat 16:44 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman sıkıntı yok :) Teşekkür ederim sizlere beni aydınlattığınız için :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |